Απόηχος... Κέρκεζ - Aπορούν με Μπεν Σιμόν στην ΑΕΛ
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Συζητούνται οι δηλώσεις του Βόσνιου προπονητή περί ευθυνών των ποδοσφαιριστών
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο προπονητής της ΑΕΛ Ντούσαν Κέρκεζ γίνεται το... πρόσωπο του απόηχου ενός αγώνα με τις δηλώσεις που κάνει στη συνέντευξη Τύπου. Έτσι, και από το περασμένο Σάββατο, μετά τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα (3-2) έστρεψε τους προβολείς πάνω του με την αναφορά του ότι την ευθύνη για την ήττα φέρουν οι ποδοσφαιριστές του. Ανάμεσα στις τάξεις των φιλάθλων εκφράζονται διάφορες απόψεις για ποιον λόγο ο Βόσνιος προπονητής έριξε τη ευθύνη για την ήττα στους ποδοσφαιριστές.
Η μία εκδοχή λέει ότι η δήλωση αποσκοπούσε στο να… ξυπνήσει ο Κέρκεζ τους ποδοσφαιριστές του, μιας και ακολουθεί ένα πρόγραμμα με συνεχόμενα ντέρμπι για την ΑΕΛ, με ΑΕΚ, Απόλλωνα, Πάφο FC (στο Τσίρειο στάδιο και τα τρία αυτά παιχνίδια) και Ομόνοια στο ΓΣΠ, και θέλησε να προλάβει τα χειρότερα. Υπάρχει ωστόσο και η άλλη εκδοχή που λέει ότι ο Βόσνιος τεχνικός θέλησε με αυτές του τις δηλώσεις να... απομακρύνει ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης από πάνω του και να το στείλει σε άλλους. Σε κάθε περίπτωση πάντως η διακοπή του πρωταθλήματος που υπάρχει για το ερχόμενο Σαββατοκυρίακο, δίνει τη δυνατότητα στον ίδιο και στους συνεργάτες του να βρουν μαζί τις λύσεις για να βελτιωθεί η όλη κατάσταση και να επανέλθει η ομάδα στον σωστό δρόμο.
Απορούν με Μπεν Σιμόν
Δυσαρέσκεια υπάρχει εντός στους κόλπους των γαλαζοκιτρίνων τα τελευταία 24ωρα σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση που τυγχάνει η ομάδα από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ανδρών. Ενώ όλοι στην ΑΕΛ ανέμεναν, μετά τον τραυματισμό Ανδρέα Αβραάμ στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, ότι ο Ραν Μπεν Σιμόν θα καλούσε στην Εθνική τον Χρίστο Γουίλερ, αυτό δεν έγινε από τον κόουτς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Στην ΑΕΛ μάλιστα δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο Ισραηλίτης προπονητής να έχει «κόλλημα» με τον αριστερό ακραίο αμυντικό της λεμεσιανής ομάδας, ο οποίος εδώ και εβδομάδες τυγχάνει κολακευτικών αναφορών για την παρουσία του στους γαλαζοκίτρινους.
Σήμερα τα σπουδαία
Ο Ανδρέας Αβραάμ πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και εντός της ημέρας αναμένεται να βγουν
τα αποτελέσματα, τα οποία θα δείξουν και το χρονικό διάρκεια της αποχής του από τους αγωνιστικούς χώρους. Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο ότι ο αριστεροπόδαρος άσος της ΑΕΛ αντιμετωπίζει θλάση στον δικέφαλο του δεξιού ποδιού, κάτι που, αν επιβεβαιωθεί, σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για τρεις με τέσσερις βδομάδες.