Ανακοίνωση - Εντός της ερχόμενης βδομάδας τέστ κορωνοϊού

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 10.5.2020
Ανακοίνωση - Εντός της ερχόμενης βδομάδας τέστ κορωνοϊού

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα της Λάρνακας με την οποία ενημερώνει ότι εντός της ερχόμενης βδομάδας όλα τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας θα περάσουν από διαγνωστικό έλεγχο με στόχο να εντοπιστεί η ύπαρξη ή μη οποιουδήποτε κρούσματος κορωνοϊού.

Η ανακοίνωση από την ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ Λάρνακας ανακοινώνει ότι έχει ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές, προπονητές και λοιπά μέλη του ποδοσφαιρικού της τμήματος για τις τελευταίες εξελίξεις και την προοπτική επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων, υπό το πρίσμα και των σχετικών  διαταγμάτων της πολιτείας.

Ταυτόχρονα, ενημερώνουμε ότι εντός της ερχόμενης βδομάδας όλα τα μέλη της ποδοσφαιρικής μας ομάδας θα περάσουν από διαγνωστικό έλεγχο με στόχο να εντοπιστεί η ύπαρξη ή μη οποιουδήποτε κρούσματος κορωνοϊού.

Υπό το φως της αυτονόητης τήρησης όλων των πρωτοκόλλων που εκδόθηκαν η δύναται να εκδοθούν, οι ως άνω εργοδοτούμενοι του Σωματείου έχουν ομόφωνα εκφράσει τη πλήρη ετοιμότητα και διάθεση τους να προπονηθούν και μεταγενέστερα να συμμετάσχουν σε κάθε αγωνιστική υποχρέωση της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

Παρά το ότι, αντιλαμβάνονται ότι αυτό θα ήταν ούτως η άλλως υποχρέωση τους, εντούτοις κρίνουν αναγκαίο να υπογραμμίσουν ότι αποποιούνται κάθε ενδεχόμενου νομικού η άλλου δικαιώματος τους στην περίπτωση που προκύψει η οποιαδήποτε ίωση εντός του ποδοσφαιρικού μας τμήματος

Η In2bet έφερε τον θρύλο του ποδοσφαίρου Michael Owen στην Κύπρο για μία μοναδική τιμητική βραδιά

Κανένας δεν έχει παράπονο, ήρθαν όλες στο νησί!

Τα φαβορί για τον πρώτο σκόρερ, πόνταρε σε αμέτρητα ειδικά στοιχήματα για παίκτες στην Megabet Plus

Ζωντανά από το ΡΙΚ στις 12 Ιανουαρίου 2023 η 50ή Γιορτή των Αρίστων της ΕΑΚ