Ένα αστέρι... γεννήθηκε
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Και η ιστορία συνεχίζεται... με το μέλλον να προμηνύεται λαμπρό για τον Κυριάκο Αντωνίου
Το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε μια ακαδημία είναι να γίνει επαγγελματίας και να παίξει στην πρώτη ομάδα του συλλόγου του.
Και κάπως έτσι το όνειρο του Κυριάκου Αντωνίου πήρε σάρκα και οστά φέτος, σε μια σεζόν που σίγουρα θα θυμάται για πάντα.
Κατ’ ακρίβεια δεν έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Πάφου φέτος, αλλά αυτή τη σεζόν ήταν ουσιαστικό μέλος της ομάδας. Δεν πήρε απλώς λίγο χρόνο συμμετοχής, όπως συνήθως γίνεται με τους 18χρονους, αλλά αποτέλεσε σημαντικό μέρος της ομάδας του Κάμερον Τόσακ, σημειώνοντας όχι μία, ούτε δύο, αλλά δώδεκα συμμετοχές (μέχρι στιγμής) στο φετινό πρωτάθλημα.
Μπορεί να πήρε την ευκαιρία του στην αρχή λόγω κάποιων τραυματισμών και συγκυριών, όμως ο νεαρός αμυντικός την άρπαξε από τα μαλλιά και ανάγκασε το φίλαθλο κοινό της Κύπρου να ασχοληθεί μαζί του.
Αποτέλεσε σε αρκετά παιχνίδια τον παρτενέρ του έμπειρου Αραγιούρι στο κέντρο της άμυνας, σκόραρε στο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του, με τη μαχητικότητα και το πάθος του ανάγκασε τον Τόσακ να αφήσει στον πάγκο σε κάποια παιχνίδια τον Κέβιν Λαφράνς, ενώ είδε τους οπαδούς της Πάφου να του φωνάζουν πως δεν φορά τυχαία τον αριθμό 5 (είναι και ο αριθμός της θύρας των οπαδών).
Και η ιστορία συνεχίζεται... με το μέλλον να προμηνύεται λαμπρό!