«Ατομικά λάθη στοιχίζουν – Θα έχουμε παράπονο αν δεν συνεχίζουν να το κάνουν»

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

«Ατομικά λάθη στοιχίζουν – Θα έχουμε παράπονο αν δεν συνεχίζουν να το κάνουν»

Πώς αντέδρασε ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας στα καλά λόγια του τεχνικού του Απόλλωνα

Mπορεί ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, να μίλησε για την καλή ομάδα της Νέας Σαλαμίνας, όμως ο τεχνικός των ερυθρολεύκων, Σάββας Πουρσαϊτίδης, σημείωσε ότι δεν αποτελεί παρηγοριά για τους ίδιους τα καλά λόγια, αφού δεν επιτεύχθηκε ο στόχος της πρώτης εξάδας.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός φάνηκε και προβληματισμένος με τα λάθη κάποιων παικτών του. Ξεκαθάρισε όχι από την προσπάθειά τους, αλλά για κάποιες στιγμές.


 «Δεν είναι παρηγοριά για εμάς. Τα τελευταία παιχνίδι και ειδικά στην έδρα μας, κάναμε εξαιρετικά παιχνίδι, βάλαμε πίεση αλλά κάποιες φορές αδικούμε τους εαυτούς μας. Κάποια ατομικά λάθη στοιχίζουν και επαναλαμβάνονται. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια αλλά από κάποιες στιγμές.


Πρέπει να αντιληφθούν τα παιδιά ότι πρέπει να είναι πιο συγκεντρωμένοι. Σίγουρα μας προβληματίζουν τα λάθη, όλοι κάνουμε. Το πιο σημαντικό είναι να παίρνουμε βαθμούς. Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, να κάνουμε κάποιες νίκες και να δούμε τη νέα σεζόν.


Κάποιες φορές δεν παίρνεις ότι αξίζεις, αξίζαμε να είμαστε στο πρώτο γκρουπ, προσπαθούν τα παιδιά αλλά θα έχουμε παράπονο αν δεν συνεχίζουν να το κάνουν. Κέρδισε δύσκολα ο Απόλλωνας, του εύχομαι καλή συνέχεια».


Για το γεγονός πως δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι: «Ψάχνουμε την απάντηση κι εμείς. Δεν μπαίνουμε καλά και το πληρώσαμε. Το θεωρώ ως βάση, πρέπει να ξεκινάμε με συγκέντρωση. Δεν μπορείς να κάνεις ένεση για να αναπτερώσει το θάρρος του ο ποδοσφαιριστής. Είναι από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα. Πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς, πρέπει κι οι παίκτες να αναλάβουν τις ευθύνες σου».

]]>

Κατηγορίες