Τρέχει να προλάβει το λεωφορείο για την Πάφο ο Νικόλας
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για να προλάβει την κυριακάτικη έξοδο του ΑΠΟΕΛ στο «Στέλιος Κυριακίδης» ο Νικόλας Ιωάννου
Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για να προλάβει την κυριακάτικη έξοδο του ΑΠΟΕΛ στο «Στέλιος Κυριακίδης» (23/2) ο Νικόλας Ιωάννου.
Ο διεθνής αμυντικός καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να δώσει το παρών στο παιχνίδι με την Πάφος FC, μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στους προσαγωγούς στο προχθεσινό ραντεβού με τη Βασιλεία για τη φάση των «32» του Europa League.
Από τα όσα μεταδίδονται τις τελευταίες ώρες, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό
και επικρατεί αισιοδοξία ότι θα βρίσκεται τελικά στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.
Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν στη σημερινή τελευταία προπόνηση, καθώς ο Ελλαδίτης τεχνικός δεν πρόκειται να ρισκάρει με την κατάσταση του 24χρονου οπισθοφύλακα.
]]>