Μασιάς - Κωνσταντίνου στη σέντρα για τα στημένα

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Μασιάς - Κωνσταντίνου στη σέντρα για τα στημένα

Σήμερα το πρωί, τόσο ο Μασιάς όσο και ο Κωνσταντίνου, θα οδηγηθούν ενώπιον του δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής τους

Σήμερα το πρωί, τόσο ο Μασιάς όσο και ο Κωνσταντίνου, θα οδηγηθούν ενώπιον του δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής τους. Ο Οθέλλος διαρρηγνύει τα ιμάτιά του για τον συγκεκριμένο αγώνα, αφού ο διαιτητής απέβαλε τρεις ποδοσφαιριστές του Οθέλλου (79΄ Νίκος Ευθυμίου, 85΄ Γιώργος Λοΐζου, 90΄+7΄ Άνταμ Κόβατς), ενώ ο αγώνας φαίνεται να κρίθηκε με ανύπαρκτο πέναλτι στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων. Πέναλτι το οποίο κλήθηκε να αποκρούσει ποδοσφαιριστής που δεν ήταν τερματοφύλακας, αφού οι δύο πορτιέρο αποβλήθηκαν. Είναι πάντως αξιοσημείωτο ότι στον εν λόγω αγώνα, ενώ έδωσε το παρών του ο Γάλλος αρχιδιαιτητής Μπερτράντ Λαγιέκ για να αξιολογήσει το τιμ της διαιτησίας, στο 70ό λεπτό αποχώρησε. Δέκα λεπτά αργότερα άρχισε και η διαιτητική «σφαγή», όπως υποστηρίζουν από τον Οθέλλο. Πάντως, κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο κάποιες ομάδες εξέφρασαν δημόσια αντίδραση σχετικά με μεροληπτικές διαιτησίες εναντίον τους σε αγώνες με αντίπαλο την Αγία Νάπα. Η αναφορά μας δεν σχετίζεται με τις υπό αναφορά συλλήψεις, όμως τη σημειώνουμε ως γεγονός. Θυμίζουμε, επίσης, ότι τα ξημερώματα της 17ης Ιανουαρίου, άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στο όχημα του ρέφερι Ανδρέα Κωνσταντίνου.
Στο μικροσκόπιο...
Εδώ και καιρό η ΚΟΠ αποφάσισε να προχωρήσει σε βιντεογράφηση των αγώνων της Β΄ Κατηγορίας σε μια προσπάθεια να εξετάζει ύποπτα παιχνίδια και όπου κρίνει αναγκαίο να αποδίδει ευθύνες. Το υπό αναφορά μέτρο ήταν ανάμεσα στα εφτά που εξήγγειλε πρόσφατα και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και τα οποία αποσκοπούν στην αντιμετώπιση της διαφθοράς στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ο υπό αναφορά αγώνας βιντεοσκοπήθηκε και, ανεξάρτητα από την πορεία των ερευνών της Αστυνομίας, αναμένεται σύντομα η ομοσπονδία να επιρρίψει ευθύνες, αν διαπιστώσει ότι υπάρχει κάτι μεμπτό.
Ανακοίνωση Αστυνομίας
Στο μεταξύ, δελτίο Τύπου εξέδωσε χθες βράδυ η Αστυνομία σε σχέση με το πιο πάνω θέμα. Αναλυτικά: «Συνελήφθησαν σήμερα (σ.σ. χθες) δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση δύο πρόσωπα, ηλικίας 39 και 33 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας για καταδολίευση και αδικημάτων κατά παράβαση του Νόμου περί Καταπολέμησης της Χειραγώγησης Αθλητικών Αγώνων και του Νόμου περί Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού. Τα αδικήματα φέρονται να διαπράχθηκαν κατά την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο. Το ΤΑΕ Αρχηγείου διερευνά την υπόθεση».]]>

Κατηγορίες