O καθοριστικός Βουτσένοβιτς

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 9.2.2023
O καθοριστικός Βουτσένοβιτς

Καθοριστικός για την πορεία της Ένωσης είναι αναμφίβολα ο Αλεξάντερ Βουτσένοβιτς που σκοράρει σε κρίσιμα παιχνίδια. Με τα τέσσερα γκολ που πέτυχε είναι ο πρώτος σκόρερ των βυσσινί.

Τέσσερα σημαντικά και καθοριστικά γκολ σε πολύ κρίσιμα παιχνίδια που έδωσαν σημαντικότατους βαθμούς στους βυσσινί και εξάποντες νίκες. Το πρώτο του γκολ με την βυσσινί φανέλα το πέτυχε στον αγώνα του πρώτου γύρου με τον Ολυμπιακό όταν είχε ισοφαρίσει σε 1-1 στην εκπνοή του ημιχρόνου με εντυπωσιακή κεφαλιά και που ουσιαστικά αυτό το γκολ αποτέλεσε και το εφαλτήριο για την ομάδα του για την μεγάλη ανατροπή στο β΄ ημίχρονο και την νίκη με 2-1.

Δύο καθοριστικά γκολ πέτυχε στην μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Δόξας με 0-3. Το τέταρτο του γκολ το πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική στην μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού με 1-2.

Ήταν το πρόσωπο

Αναμφίβολα ο Βουτσένοβιτς ήταν το πρόσωπο του αγώνα στο μεγάλο διπλό επί του Ολυμπιακού. Ο Αυστριακός στράικερ αν και μπήκε ως αλλαγή εντούτοις πέτυχε το 1-2, ήταν ο λυτρωτής και έδωσε το τεράστιο διπλό στην Ένωση.

Χωρίς Βούτσε και Κόστιτς

Ο Μαρίνος Σατσιάς συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας του για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΑΠΟΕΛ. Μεγάλοι απόντες θα είναι οι Κόστιτς και Βουτσένοβιτς τους οποίους ο Σατσιάς προτίμησε να ξεκουράσει και να εκτίσουν την ποινή τους με τον ΑΠΟΕΛ.

Στο πλάνο του Σατσιά είναι κανονικά και οι τρεις δανεικοί από τον ΑΠΟΕΛ Πολυκάρπου, Μορέιρα και Ντιαβαρά. Η Ένωση θέλει νίκη και κόντρα στα προγνωστικά ο Σατσιάς και οι παίκτες του θα επιδιώξουν να κτυπήσουν το παιχνίδι.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
LIVE το ντέρμπι τίτλου και η μάχη ανόδου

LIVE το ντέρμπι τίτλου και η μάχη ανόδου

LIVE το ντέρμπι τίτλου και η μάχη ανόδου

Τέλος ο Κανέδα από την ΕΝΠ

Τέλος ο Κανέδα από την ΕΝΠ

Τέλος ο Κανέδα από την ΕΝΠ

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α' κατηγορία - Τα δεδομένα για Ένωση και Ολυμπιακό

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α' κατηγορία - Τα δεδομένα για Ένωση και Ολυμπιακό