Η σύγκριση για τα εντός και τα εκτός, το πλεονέκτημα και ο ΑΠΟΕΛ

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 7.2.2023
Η σύγκριση για τα εντός και τα εκτός, το πλεονέκτημα και ο ΑΠΟΕΛ

Εκτός έδρας σημείωσε περισσότερες νίκες από ότι εντός έδρας η Ένωση. Η ομάδα του Παραλιμνίου πήρε τρία διπλά που μεταφράζονται σε εννέα βαθμούς, ενώ στο Τάσος Μάρκου έχει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, άρα σύνολο οκτώ βαθμούς.

Οι εκτός έδρας νίκες επί της Δόξας και του Ολυμπιακού ήταν τα πιο καθοριστικά διπλά για την Ένωση. Διπλά που έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο ότι η ομάδα του Παραλιμνίου μπορεί και είναι ικανή να μείνει στην πρώτη κατηγορία. Αν και ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς, μπορούν να χαρακτηριστούν και άνετα ως νίκες παραμονής.

Ήταν δύο τεράστιες εκτός έδρας νίκες που δυναμώνουν πολύ την Ένωση σε όλους τους τομείς. Με τέτοιες εξάποντες νίκες μένεις κατηγορία και η Ένωση το έδειξε με τον καλύτερο στις 21 του Δεκέμβρη στην εκτός έδρας νίκη επί της Δόξας με 0-3, αλλά και στις 4 του Φλεβάρη στην εκτός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού με 1-2.

Έχει και το πλεονέκτημα

Αν και ακόμη είναι πολύ νωρίς, εντούτοις με βάση τα δεδομένα της στιγμής με αυτές τις δύο νίκες απόκτησε σημαντικότατο προβάδισμα έναντι της Δόξας και του Ολυμπιακού. Να σημειωθεί πως σε περίπτωση ισοβαθμίας τόσο με την Δόξα όσο και με τον Ολυμπιακό έχει το πλεονέκτημα. Τον Ολυμπιακό τον κέρδισε και τις δύο φορές μέσα, έξω, ενώ μπορεί να ηττήθηκε από την Δόξα στο Τάσος Μάρκου με 1-2, αλλά την κέρδισε με 0-3 στην Περιστερώνα οπότε και σε αυτή την περίπτωση έχει το πλεονέκτημα.

Βλέπει ΑΠΟΕΛ

Οι βυσσινί άφησαν πίσω τους τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και βλέπουν μόνο το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΑΠΟΕΛ στο Τάσος Μάρκου. Ένα εντός έδρας παιχνίδι που η Ένωση θα επιδιώξει την έκπληξη.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τέλος ο Κανέδα από την ΕΝΠ

Τέλος ο Κανέδα από την ΕΝΠ

Τέλος ο Κανέδα από την ΕΝΠ

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α' κατηγορία - Τα δεδομένα για Ένωση και Ολυμπιακό

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α' κατηγορία - Τα δεδομένα για Ένωση και Ολυμπιακό