ΕΝΠ: Ενισχυμένη για να κάνει την έκπληξη

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 29.1.2023
ΕΝΠ: Ενισχυμένη για να κάνει την έκπληξη

Οι τρεις ξένοι ποδοσφαιριστές Λόπεθ, Μηχαήλοβιτς και Λέβι που αποδεσμεύτηκαν από την Ένωση καταγράφονται ως τρεις αποτυχημένες μεταγραφές.

Χθες αποτέλεσε και επίσημα παρελθόν ο Ισπανός μέσος Φερνάν Λόπεθ. Ο Λόπεθ αποκτήθηκε το καλοκαίρι με πολύ μεγάλες προσδοκίες, όμως είτε λόγω τραυματισμών είτε για άλλους λόγους δεν ακούμπησε μπάλα, δεν πρόσφερε τίποτα και για αυτό αποδεσμεύτηκε. Ο Λόπεθ είναι ο τρίτος παίκτης που αποδεσμεύεται μετά τον Σέρβο επιθετικό Μπράνκο Μηχαήλοβιτς και τον Ισραηλινό αμυντικό Γιεχονατάν Λέβι που και αυτοί δεν ακούμπησαν μπάλα και δεν πρόσφεραν τίποτα. Όπως έγινε γνωστό τις θέσεις των Λόπεθ, Μηχαήλοβιτς και Λέβι πήραν οι επιθετικοί Μορέιρα, Φερνάντεθ και Τζαβές.

Θέλει άμεσα γκολ και μηδέν παθητικό

Θέλει άμεσα γκολ με τον Άρη η ομάδα του Παραλιμνίου και το έδειξε ξεκάθαρα με τις τρεις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις που έκανε ο Μαρίνος Σατσιάς. Η επίθεση εμβολιάζεται με νέους επιθετικούς για να λύσει το πρόβλημα στο σκοράρισμα αφού με τα 12 γκολ που πέτυχε έχει μία από τις χειρότερες επιθέσεις του πρωταθλήματος.

Στα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος που έδωσε η Ένωση στο 2023, εκτός από το ότι ηττήθηκε και στα τέσσερα, παρουσίασε και σοβαρές αμυντικές αδυναμίες και δεν κράτησε σε κανένα από τα τέσσερα ανέπαφη την εστία της. Ο Σατσιάς θέλει άμεσα το μηδέν παθητικό με τον Άρη αφού με τα 30 γκολ που δέχθηκε έχει μία από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα με τον Άρη θα ολοκληρωθεί σήμερα. Ο Ντασίλβα που εξέτισε την ποινή του επιστρέφει και θα πάρει την θέση του τιμωρημένου Ντρέκσα στο κέντρο της άμυνας.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τέλος ο Κανέδα από την ΕΝΠ

Τέλος ο Κανέδα από την ΕΝΠ

Τέλος ο Κανέδα από την ΕΝΠ

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α' κατηγορία - Τα δεδομένα για Ένωση και Ολυμπιακό

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α' κατηγορία - Τα δεδομένα για Ένωση και Ολυμπιακό