Ο Μιραλάς «μίλησε» και… απόδραση ελπίδας για ΑΕΛ

Δημοσιεύθηκε 15.12.2022
Ο Μιραλάς «μίλησε» και… απόδραση ελπίδας για ΑΕΛ

To πρώτο γκολ του Μιραλάς με τη φανέλα της ΑΕΛ ήταν αρκετό για να χαρίσει στην ΑΕΛ τη νίκη έπειτα από τέσσερα σερί παιχνίδια που αγνοούσε το τρίποντο, στα οποία είχε τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Ο Βέλγος δεν λάθεψε από τα έντεκα βήματα και έτσι η ομάδα της Λεμεσού απέδρασε με ένα σημαντικό διπλό, που κρατά ανοικτή την πόρτα της εξάδας μιας και πλέον με 18 βαθμούς, είναι στο -4 από την Ομόνοια που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 6η θέση.

Η Ένωση που αγνοεί τη νίκη από τις 29 Οκτωβρίου όταν και κέρδισε τον Ολυμπιακό με 2-1, δέχθηκε την πέμπτη της ήττα σε έξι αγώνες και ασφαλώς είναι κάτι που φέρνει προβληματισμό αφού παρέμεινε καθηλωμένη στη ζώνη του υποβιβασμού με 11 βαθμούς.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο με λίγες φάσεις αλλά με την ΑΕΛ να είναι πιο επικίνδυνη και πριν από το γκολ του Μιραλάς από την άσπρη βούλα (45΄+1΄), ο Κόστιτς αρνήθηκε δύο φορές το γκολ στον Μιλιντσεάνου.

Στην επανάληψη, μπορεί η Ένωση να είχε περισσότερη διάθεση, εντούτοις η ΑΕΛ ήταν αυτή που πλησίασε σε πάρα πολλές περιπτώσεις το γκολ, εντούτοις όμως ο Κόστιτς ήταν απίστευτος και κρατούσε «ζωντανή» την ομάδα του στη διεκδίκηση κέρδους.

Η εξέλιξη του αγώνα

71΄ - Ο Κόστιτς λέει όχι στον Μιραλάς από πολύ κοντά, με τον Σέρβο να είναι πραγματικά συγκλονιστικός.

56΄ - Η κεφαλιά του Κατσιαρή μετά από εκτέλεση κόρνερ περνάει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Μούριελ.

54΄ - Νέα σπουδαία απόκρουση από τον Κόστιτς σε δυνατό βολέ από τον Τσιμπόλα.

52΄ - Μεγάλη φάση για την ΑΕΛ με τον Κάσα ο οποίος μετά από πάσα του Μιραλάς βρέθηκε μόνος αλλά από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε πάνω στον Κόστιτς.

- Έναρξη β΄ ημιχρόνου

45΄ +1΄ ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ: Ο Μιραλάς από την άσπρη βούλα σε πέναλτι που κέρδισε ο Κάσα από τον Κοτσώνη, δίνει προβάδισμα στους γαλαζοκίτρινους.

35΄ - Νικητής και πάλι ο Κόστιτς από πολύ κοντά σε προβολή του Μιλιντσεάνου, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

11΄ - Ο Τζάλμα από αριστερά, σέρβιρε στον Μιλιντσεάνου, που πλάσαρε αλλά ο Κότσιτς έδιωξε ενσικτωδός.

- Ξεκίνησε η αναμέτρηση στο «Τάσος Μάρκου»

ΕΝΩΣΗ: Κόστιτς, Σίλβα, Ντρέκσα, Έχμαν (32΄ Κοτσώνης), Γεβρέμοβιτς, Βούκσεβιτς (81΄ Μαυρουδής), Κατσιάρης (57΄ Λουσέρο), Μέιρα, Λαμί, Ντιαβαρά, Κωνσταντίνου (81΄ Φλουρής).

AEΛ: Μούριελ, Σάντος (81΄ Φραντζής), Τεϊσέιρα, Μπίλοβαρ, Τζάλμα, Ζντραφκόφσκι, Τσιμπόλα, Μιραλάς (73΄ Παπαφώτης), Κάσα, Σις, Μιλιντσεάνου (66΄ Μπεραχίνο).

ΣΚΟΡΕΡ: - / 45΄+1΄ πέν. Μιραλάς

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 41΄ Μέιρα, 45΄+1΄ Κόστιτς / 59΄ Μιραλάς (3η), 77΄ Μούριελ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σολωμού Δημήτρης

Α' Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Βασιλείου Αδάμος

4ος Διαιτητής: Αντωνίου Μάριος

VAR: Φωτίου Κωνσταντίνος

AVAR: Ευαγόρου Ευαγόρας

Παρατηρητής: Νικολαΐδης Χρίστος

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Καμία ανησυχία στην Ένωση

Καμία ανησυχία στην Ένωση

Καμία ανησυχία στην Ένωση

Κόντρα στην κυβέρνηση η ΚΟΠ, επιτρέπει τη μετακίνηση οπαδών!

Κόντρα στην κυβέρνηση η ΚΟΠ, επιτρέπει τη μετακίνηση οπαδών!

Κόντρα στην κυβέρνηση η ΚΟΠ, επιτρέπει τη μετακίνηση οπαδών!

Στη Λαμία ο Ιβάν Κόστιτς

Στη Λαμία ο Ιβάν Κόστιτς

Στη Λαμία ο Ιβάν Κόστιτς

Παίρνει τις αποφάσεις του ο Γκούτμαν

Παίρνει τις αποφάσεις του ο Γκούτμαν

Παίρνει τις αποφάσεις του ο Γκούτμαν