Πρόστιμα σε Ανόρθωση, ΑΕΚ, Πάφο

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 17.2.2021
Πρόστιμα σε Ανόρθωση, ΑΕΚ, Πάφο

Μόλις τρεις αποφάσεις περιλαμβάνει η ανακοίνωση της ΚΟΠ για τις ποινές που επέβαλε ο αθλητικός δικαστής της ομοσπονδίας Αριστοτέλης Βρυωνίδης αφότου μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιόν του.


Πρόκειται για πρόστιμα που δέχθηκαν ΑΕΚ, Ανόρθωση και Πάφος για μη συμμετοχή δύο Κυπρίων στο αρχικό τους σχήμα.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:


*Καταγγελία κατά της ΑEΚ Λάρνακας λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18  της  Προκήρυξης   Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2020-2021. Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ στον αγώνα  Πρωταθλήματος  CYTA A’ Φάση περιόδου 2020-2021 ΑΕΚ Λάρνακας - ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου/06.02.2021 (23η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο.


*Καταγγελία κατά της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Αμμοχώστου λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18  της  Προκήρυξης   Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2020-2021. Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ στον αγώνα  Πρωταθλήματος  CYTA A’ Φάση περιόδου 2020-2021 ΑΕΚ Λάρνακας - ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου/06.02.2021 (23η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο.


*Καταγγελία κατά της ΠΑΦΟΥ FC λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18  της  Προκήρυξης   Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2020-2021 στον αγώνα  Πρωταθλήματος  CYTA A’ Φάση περιόδου 2020-2021 ΑΕΛ Λεμεσού - ΠΑΦΟΣ F C/07.02.2021 (23η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Φιρμάνι με εξελίξεις για τη συνεργασία Πάφου-Ντράγκομιρ

Φιρμάνι με εξελίξεις για τη συνεργασία Πάφου-Ντράγκομιρ

Φιρμάνι με εξελίξεις για τη συνεργασία Πάφου-Ντράγκομιρ

Καμία υποτίμηση!

Καμία υποτίμηση!

Καμία υποτίμηση!

Υπάρχουν «γλυκές» ήττες;

Υπάρχουν «γλυκές» ήττες;

Υπάρχουν «γλυκές» ήττες;

Ξένος ΒΑΡ σε «Αλφαμέγα» και ΓΣΠ!

Ξένος ΒΑΡ σε «Αλφαμέγα» και ΓΣΠ!

Ξένος ΒΑΡ σε «Αλφαμέγα» και ΓΣΠ!