Θεοχάρους: «Πρέπει να σφυρίζουν 50-50»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 29.8.2022
Θεοχάρους: «Πρέπει να σφυρίζουν 50-50»

Η Πάφος πήρε ένα καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η Παφιακή ομάδα πήρε την ισοπαλία 1-1, μαζί και το βαθμό από το ΓΣΠ.

Ο γενικός διευθυντής της Πάφου, Χάρης Θεοχάρους μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για το ματς με τον ΑΠΟΕΛ αλλά και όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Τα κυριότερα που είπε:

Το σχόλιο του για το ματς με τον ΑΠΟΕΛ: «Στο πρώτο μέρος η ομάδα ήταν εξαιρετική, θα μπορούσαμε για το κάτι παραπάνω. Όμως παίζαμε απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο μέσα στην έδρα του, ήταν και πρεμιέρα και ήταν δύσκολο. Στο τέλος της μέρας νομίζω ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα».

Για τη δουλειά που γίνεται στην Πάφο: «Νομίζω ότι έχουμε δείξει και την περσινή χρονιά, όπως και φέτος πόσο καλή δουλειά γίνεται. Υπάρχει ένα ποιοτικό ρόστερ, ίσως γίνουν και κάποιες προσθήκες. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και αυτό συνεπάγεται με την έξοδο στην Ευρώπη και γιατί όχι να μην διεκδικήσουμε κάποιο τίτλο. Όμως θα δούμε το ταμείο μας στο τέλος».

Για την άφιξη του Μπεργκ: «Ήρθε ένας προπονητής που πέτυχε πράγματα στην Κύπρο, πρωτάθλημα και έξοδο στην Ευρώπη. Έχουμε κρατήσει τον βασικό κορμό της ομάδας και προσπαθήσαμε να ενισχύσουμε καλά την ομάδα. Αυτή η συνταγή μας δίνει ένα λόγο ακόμη να πιστεύουμε ότι μπορούμε για το βήμα παραπάνω».

Για την ετοιμότητα της ομάδας: «Για διάφορους λόγους έπεσε ο ρυθμός μας με τον ΑΠΟΕΛ και πιεστήκαμε από τον αντίπαλο. Ο ΑΠΟΕΛ είχε έξι επίσημους αγώνες, εμείς δώσαμε τον πρώτο μας. Κάποια πράγματα που έγιναν μας λυπούν, πρέπει να αλλάξουν γιατί οι ομάδες δαπανούν λεφτά. Θα γίνει ένα πρωτάθλημα το καλύτερο των τελευταίων χρόνων και είναι κρίμα να γίνονται κάποια πράγματα που δεν είναι σωστά».

Για το αν η αναφορά του είναι για τη διαιτησία: «Ναι. Μας προβληματίζει η ανομοιομορφία αποφάσεων και αυτό συνεχίζεται. Εμείς είμαστε διαθέσιμοι να βοηθήσουμε τους νέους διαιτητές, όμως πρέπει να βοηθήσουν τον εαυτό τους, όμως πρέπει να μπορούν να διαχειριστούν την πίεση. Εμείς είμαστε φιλόδοξοι ότι η κυπριακή διαιτησία, μπορεί να βγάλει καλούς διαιτητές. Αλλά πρέπει οι διαιτητές να σφυρίζουν 50-50. Να μην έχουμε ανομοιομορφία, πράγμα που είχαμε χθες. Παράδειγμα σκοράρει το ΑΠΟΕΛ και μετά δίνεται οφσάιντ από το VAR και στην επόμενη φάση φεύγει μόνος του ο Ζάιρο και δίνεται οφσάιντ αμέσως χωρίς να αφήνει τη φάση να τελειώσει. Δεν γίνεται αυτό».

Για τον Ολαθάμπαλ: «Δεν ξέρω αν είναι θέμα ετοιμότητας, είναι θέμα προπονητικού τιμ, ο Άντος τα πήγε πολύ καλά, είχε κάνει καλή προετοιμασία. Μας χαροποιεί ότι έχουμε μία πολύ καλή τριάδα τερματοφυλάκων».

Για τον Πολωνό κίπερ που υπήρξαν δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Πάφου: «Από την στιγμή που δεν ανακοινώνουμε κάτι, δεν μπορώ να επιβεβαιώσω το οτιδήποτε».

Για την περεταίρω ενίσχυση: «Έμειναν κάποιες μέρες και θα δούμε τι θα κάνουμε και με τις προσθήκες και με τις αφαιρέσεις».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

H πενιχρή συγκομιδή, έφερε κατρακύλα στην 27η θέση

H πενιχρή συγκομιδή, έφερε κατρακύλα στην 27η θέση

H πενιχρή συγκομιδή, έφερε κατρακύλα στην 27η θέση

Προβάδισμα στη ΤΣΣΚΑ για Πάφο… αν έρθει η ανατροπή

Προβάδισμα στη ΤΣΣΚΑ για Πάφο… αν έρθει η ανατροπή

Προβάδισμα στη ΤΣΣΚΑ για Πάφο… αν έρθει η ανατροπή

«Είμαι πεπεισμένος ότι θα πάρουμε την πρόκριση»

«Είμαι πεπεισμένος ότι θα πάρουμε την πρόκριση»

«Είμαι πεπεισμένος ότι θα πάρουμε την πρόκριση»