ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Η ευκαιρία του ΑΠΟΕΛ και η δύσκολη θέση της Ανόρθωσης
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Συναρπαστικά αναμένονταν τα πλέι οφ και έτσι είναι! Όλοι ανοιχτά τόσο για τις ευρωπαϊκές θέσεις όσο και για την μάχη του πρωταθλητή, μετά τα δύο αποτελέσματα του πρώτου γκρουπ για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ.
Το απόγευμα της Παρασκευής, Πάφος και Άρης έμειναν στο 1-1 μετά από… θρίλερ καθώς οι πράσινοι στο 90’+3 άνοιξαν το σκορ και εκεί που όλα φαίνονταν πως θα πλησίαζαν την κορυφή αλλά και την 2η προνομιούχα θέση, οι γαλάζιοι αν και με 10 παίκτες έφεραν το ματς στα ίσα στο 90’+8.
Το βράδυ του Σαββάτου διεξήχθη το πολύ σημαντικό ματς μεταξύ της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα, το οποίο όμως δεν είχε νικητή και άφησε δυσαρεστημένες και τις δύο ομάδες. Ο Λάζαρος άνοιξε το σκορ στο 44’ και ο Νταμπό στο 90’ χάρισε (τουλάχιστον) τον βαθμό στους κυανόλευκους. Οι κυανόλευκοι της Λεμεσού ναι μεν βρίσκονται πρώτοι, ωστόσο ο ΑΠΟΕΛ είναι στο -2. Από την άλλη, η 5η θέση δεν είναι καθόλου ευνοϊκή για την ομάδα της Αμμοχώστου.
Αύριο, το βράδυ της Κυριακής ολοκληρώνεται η αγωνιστική με το επίσης καθοριστικό ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ. Οι γαλαζοκίτρινοι της πρωτεύουσας με ενδεχόμενο τρίποντο ανεβαίνουν στην κορυφή, ενώ αν η ομάδα της Λάρνακας πάρει τους τρεις βαθμούς τότε μπαίνει στο κόλπο!
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.Απόλλων 52
2.ΑΠΟΕΛ 50
3.Άρης 46
4.ΑΕΚ 46
5.Ανόρθωση 45
6.Πάφος 43
Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής
Πάφος – Άρης 1-1
Ανόρθωση – Απόλλων 1-1
ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ 19:00
Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:
8 Μαΐου, Κυριακή
ΑΕΚ – Άρης 17:00
Απόλλων – ΑΠΟΕΛ 19:00
9 Μαΐου, Δευτέρα
Ανόρθωση – Πάφος 19:00