ΠΑΕΕΚ: «Ανανεώσαμε τα συμβόλαια 13 συνολικά παικτών»

Δημοσιεύθηκε 24.5.2024
ΠΑΕΕΚ: «Ανανεώσαμε τα συμβόλαια 13 συνολικά παικτών»

Γραπτή δήλωση από τον πρόεδρο της ΠΑΕΕΚ, Δήμο Γεωργιάδη...

Η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας Ποδόσφαιρο είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας πως προχωρήσαμε με επιτυχία στον πρώτο της φετινό στόχο που ήταν η διατήρηση του βασικού κορμού. Μετά από ένα μήνα διαπραγματεύσεων ολοκληρώσαμε αισίως την ανανέωση 13 συνολικά ποδοσφαιριστών μας ενώ εκκρεμούν ακόμα δύο περιπτώσεις που σύντομα αναμένουμε θετικά αποτελέσματα.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση επίσης να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας με τέσσερις νέους ποδοσφαιριστές που εντάσσονται στο δυναμικό μας, περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών.

Η ομάδα έχει ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό τον προγραμματισμό της και πλέον συγκεντρωνόμαστε στην εξασφάλιση όλων των πόρων που θα χρειαστεί η ομάδα μας τη φετινή χρονιά ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και να προσφέρουμε στους ποδοσφαιριστές μας όσα χρειάζονται.

Θέλω να τονίσω την ικανοποίηση μου και να εκθειάσω τον επαγγελματισμό που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές μας το τελευταίο διάστημα. Μα πάνω από όλα με συγκινεί η αφοσίωση και ο σεβασμός των ποδοσφαιριστών που πίστεψαν στον πλάνο και συνεχίζουν μαζί μας. Παρά το γεγονός ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές μας είχαν προτάσεις από άλλες ομάδες και σε πολλές περιπτώσεις με καλύτερες απολαβές, μέχρι στιγμής το 90% των ποδοσφαιριστών που τους έγινε πρόταση επέλεξαν την ομάδα μας και συνεχίζουν μαζί μας.

Προσπαθούμε με όλη μας τη δύναμη να ανεβάσουμε την ΠΑΕΕΚ ένα βήμα πιο πάνω. Σε αυτή την προσπάθεια ο κάθε φίλος της Κερύνειας μπορεί να συνεισφέρει με το δικό του τρόπο. Όλοι χωράμε. Δεν είμασταν ποτέ η ομάδα με τα μεγάλα budgets, ούτε σκοπεύουμε να γίνουμε ποτέ. Ξέρουμε όμως ότι έχουμε κάτι το διαφορετικό. Έχουμε κάτι που δεν μπορεί να εξαγοραστεί ούτε να αντικατασταθεί. Και φαίνεται ότι εκτιμάται.

Σύντομα θα ανακοινωθούν τα επόμενα πλάνα της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας Ποδόσφαιρο. Το καμάρι της Κερύνειας μεγαλώνει.

Η Κερύνεια δικαιούται, η ΠΑΕΕΚ μπορεί.

Δήμος Γεωργιάδης

Πρόεδρος ΠΑΕΕΚ Κερύνειας Ποδόσφαιρο

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Oμόνοια και Πάφος θα ξεκινήσουν από τους «16» - Tελικός στο ΓΣΠ

Oμόνοια και Πάφος θα ξεκινήσουν από τους «16» - Tελικός στο ΓΣΠ

Oμόνοια και Πάφος θα ξεκινήσουν από τους «16» - Tελικός στο ΓΣΠ

Μεταγραφή η ΠΑΕΕΚ

Μεταγραφή η ΠΑΕΕΚ

Μεταγραφή η ΠΑΕΕΚ