Ο δρόμος από την... Ομόνοια μέχρι την ΠΑΕΕΚ

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 16.6.2022
Ο δρόμος από την... Ομόνοια μέχρι την ΠΑΕΕΚ

Την απόκτηση του Κωνσταντίνου Λούβαρη ανακοίνωσε η ΠΑΕΕΚ. Αυτή είναι η πέμπτη του ομάδα μετά τις Ομόνοια, Ολυμπιακό, Ομόνοια 29Μ και Οθέλλο.


Η ανακοίνωση:

«Ο Κωνσταντίνος Λούβαρης είναι η πρώτη προσθήκη στην νέα ΠΑΕΕΚ.

Ο Κωνσταντίνος προέρχεται από τις ακαδημίες της Ομόνοιας Λευκωσίας με συμμετοχή σε 4 αγώνες με την ομάδα ανδρών και με πέρασμα από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Μετά τις σπουδές του στην Αμερική με υποτροφία αγωνίστηκε στην Ομόνοια 29 Μαΐου και πέρσι αγωνιζόταν στον Οθέλλο  Αθηαίνου. Αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και ακραίως αμυντικός.

Η Κερύνεια τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρόνια με υγεία».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Σήκωσαν μανίκια στην ΠΑΕΕΚ

Σήκωσαν μανίκια στην ΠΑΕΕΚ

Σήκωσαν μανίκια στην ΠΑΕΕΚ