Νέα βαθιά ανάσα για Καρμιώτισσα, μόνο με θαύμα γλιτώνει ο Οθέλλος

Δημοσιεύθηκε 10.3.2024
Νέα βαθιά ανάσα για Καρμιώτισσα, μόνο με θαύμα γλιτώνει ο Οθέλλος

Διπλό με το οποίο κρατά τις αποστάσεις από τις θέσεις του υποβιβασμού πέτυχε στο «Αμμόχωστος» η Καρμιώτισσα επί του Οθέλλου. Η ομάδα των Πολεμιδιών επικράτησε με 2-1 του Οθέλλου και με τη δεύτερη της νίκη στα πλέι οφ, έφτασε τους 27 βαθμούς, μεγαλώνοντας τη διαφορά στους εννιά βαθμούς από τη 12η Δόξα (έχει παιχνίδι λιγότερο) και στο +10 από την ομάδα της Αθηένου αλλά και την ΑΕΖ.

Ο Ρόσι στο 32΄ έβαλε σε θέση οδηγού το συγκρότημα του Μάριου Χαραλάμπους (αντικατέστησε μεσοβδόμαδα τον Χρίστο Χαραλάμπους), με τον Κοβάσεβιτς στο 78΄ να δίνει αέρα δύο τερμάτων.

Ο Σούτο στο 82΄ ωστόσο έδωσε ξανά... ελπίδα στους γηπεδούχους οι οποίοι όμως δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση και δέχθηκαν ακόμη μία ήττα.

ΟΘΕΛΛΟΣ: Ταουντούλ, Σταμούλης, Κορίνους (46΄ Κόπας), Γιάνσεν, Ανάνγκ (83΄ Κυριάκου), Ναρντίνι, Χριστοδούλου (60΄ Ιωάννου), Μπραμπίγια, Κατσιατής (82΄ Χατζηπασχάλης), Πιχ, Σούτο.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Σπόλιαριτς, Γκαρντινάρου, Πάβλοβετς, Μαλόνε, Κοβάσεβιτς, Τσουκαλάς, Χαραλάμπους (62΄ Αγγελή), Ουεσλάτι, Ντούμπια, Θεοδώρου, Ρόσι (87΄ Παντελή).

ΣΚΟΕΡ: 82΄ Σούτο / 32΄ Ρόσι, 78΄ Κοβάσεβιτς

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: – / 60΄ Χαραλάμπους, 90+3΄ Γκραντινάρου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μενέλαος Αντωνίου

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας