Ισοπαλία με δυο χαμένα πέναλτι

Δημοσιεύθηκε 2.3.2024
Ισοπαλία με δυο χαμένα πέναλτι

Oθέλλος και ΑΕΛ έμειναν στο 1-1 ένα αποτέλεσμα που αγχώνει ακόμη περισσότερο την ομάδα της Αθηένου που μάχεται για την παραμονή της στην κατηγορία. Από την άλλη οι γαλαζοκίτρινοι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά και παίζουν για την αξιοπρέπειά τους στο δεύτερο γκρουπ.

Με 34 βαθμούς η ΑΕΛ παραμένει στην έβδομη θέση του β' γκρουπ, ενώ ο Οθέλλος με 17 βαθμούς είναι 12ος και έξι βαθμούς πλέον μακριά από τη ζώνη ασφαλείας, μετά τη νίκη της Καρμιώτισσας επί της Δόξας.

Tα δυο γκολ του αγώνα μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε στο 19’ η ομάδα της Λεμεσού με κεφαλιά του Μακρή, για να ισοφαρίσουν στο 34’ οι γηπεδούχοι με σουτ του Πιχ.

Η ΑΕΛ είχε δυο χαμένα πέναλτι.

Πρώτα στο 57’ το οποίο δόθηκε με υπόδειξη του VAR σε μαρκάρισμα του Κατσιάτη στον Μακρή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μίντσεφ που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Έπειτα στις καθυστερήσεις του αγώνα για χέρι του Κόπας, με τον Ταουντούλ να κόβει την απόκρουση του Τζάλμα.

ΟΘΕΛΛΟΣ: Ταουντούλ, Σταμούλης, Γιάνσεν(59' Κόπας), Ναρντίνι, Μπραμπίγια (70’ Σλάβικ), Σαγκαρές, Κατσιατής (70’ Σούτο), Χατζηπασχάλης (70’ Ολιβέιρα), Ανάγκ (79’ Κυριάκου), Πιχ, Κορίνους.

ΑΕΛ: Ανέστης, Μπάστο, Παπαφώτης(74’ Θεμιστοκλέους), Μεντόζα (59'Γερολέμου), Σέρνιτς, Φιλίποβιτς, Τσούκα, Μίντσεφ (88’ Ανδρέου), Μακρής(59' Μορέιρα), Τζάλμα, Κα (74' Μόρσεί)

ΣΚΟΡΕΡ: 34’ Πιχ / 19’ Μακρής

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 56’ Κατσιατής / 89΄ Ντα Σίλβα

*Στο 67’ δέχθηκε κίτρινη ο προπονητής του Οθέλλου, Κώστας Σακκάς.

Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος

Α' Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Μεταξάς Μιχάλης

4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης

VAR: Redder Mikkel

AVAR: Αλλαγιώτου Ιωάννα

Παρατηρητής: Καραγιώργη Σοφία

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας