Συμβιβασμός στο «Αμμόχωστος»

Δημοσιεύθηκε 24.2.2024
Συμβιβασμός στο «Αμμόχωστος»

Στο ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε ο αγώνας ανάμεσα σε Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλο ο οποίος διεξήχθη στο στάδιο «Αμμόχωστος» για την πρεμιέρα των πλέι οφ.

Αμφότερα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Σανγκαρέ να ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 56΄ με κεφαλιά και με τον Κουζμάνοβιτς στο 70΄ να ισοφαρίζει για τους ερυθρολεύκους, με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από ωραία ενέργεια.

Σημειώνεται πως ο Οθέλλος στο 40ό λεπτό έχασε πέναλτι, με τον Μελίσσα να αποκρούει την εκτέλεση του Πιχ (μετά από ανατροπή του Σανγκαρέ από τον Ντάτκοβιτς), ενώ στο 50' η ομάδα της Αθηαίνου είχε δοκάρι, με μακρινό σουτ του Σανγκαρέ.

H Nέα Σαλαμίνα με τη δεύτερη διαδοχική ισοπαλία της έφτασε τους 36 βαθμούς και μείωσε στο -2 από τον πρωτοπόρο του γκρουπ Απόλλωνα (έχει αγώνα λιγότερο) ενώ ο Οθέλλος, ο οποίος εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη στο 2024 (σε 12 πλέον παιχνίδια) έμεινε με 15 βαθμούς στην προτελευταία θέση.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Μελίσσας, Σεργίου, Ντάτκοβιτς, Βίκτωρος (77΄ Προκοπίου), Κονατέ (59΄ Οφόρι), Φράγκος (26΄ Κορομά), Κατσιάρης, Μιγκελίτο, Κουσμάνοβιτς, Κονέ (77΄ Γουανίνι), Ντουρμισάι (59΄ Παπαγεωργίου).

ΟΘΕΛΛΟΣ: Ταουντούλ, Σταμούλης, Καστάνας, Χριστοδούλου (75΄ Χατζηπασχάλη), Ανάνγκ, Ναρντίνι, Κορίνους, Μπραμπίγια (85΄ Γιάνσεν), Πιχ, Κατσιατής (72΄ Σούτο), Σανγκαρέ.

ΣΚΟΡΕΡ: 70΄ Κουζμάνοβιτς / 56΄ Σανγκαρέ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 34΄ Κορομά, 42΄ Ντάτκοβιτς, 55΄ Ντουρμισάι / 43΄ Ναρντίνι, 47΄ Καστάνας, 64΄ Ανάνγκ, 74΄ Χριστοδούλου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

Α' Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Αναστασίου Στέφανος

4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος

VAR: Σολωμού Δημήτρης

AVAR: Κώστα Ροβέρτος

Παρατηρητής: Αναστασίου Ιωάννης

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας