Συμβιβασμός στο «αιώνιο»

Δημοσιεύθηκε 11.3.2023
Συμβιβασμός στο «αιώνιο»

Χωρίς νικητή το «αιώνιο» ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής της β' φάσης του πρωταθλήματος αφού Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ εξήλθαν ισόπαλοι (1-1) στο ΓΣΠ.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς προηγήθηκε στο 44' με τον Κρέσπο ενώ η Ομόνοια ισοφάρισε στο 86' με τον Παναγιώτου. Αξιοσημείοτο το ότι είχαμε και τριά γκολ που ακυρώθηκαν στο παιχνίδι, καθώς λίγο πριν το τέρμα του ΑΠΟΕΛ δεν μέτρησε γκολ της Ομόνοιας για φάουλ του Κακουλλή στον Καρώ. Ενώ οι δύο ομάδες είχαν αμφότερες από ένα γκολ που δεν μέτρησε για οφσάιντ με Μακέντα και Λοϊζου αντίστοιχα.

Το ματς

Οι δύο ομάδες μπήκαν ορεξάτα και έδειξαν ότι ήθελαν το θετικό αποτέλεσμα, έτσι είχαμε ένα καλό ρυθμό αλλά και ευκαιρίες που όμως δεν μετατράπηκαν σε γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο. Στην συνέχεια έπεσε ο ρυθμός του παιχνιδιού, μεπερισσότερη κατοχή από πλευράς ΑΠΟΕΛ, ενώ η Ομόνοια προσπαθούσε να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Οι πράσινοι πέτυχαν γκολ με τον Κακουλλή αλλά ακυρώθηκε καθώς ο επιθετικός της Ομόνοιας υπέπεσε σε φάουλ στον Καρώ στο ξεκίνημα της φάσης. Ο ΑΠΟΕΛ στο 44' άνοιξε το σκορ με τον Κρέσπο. Ο Βιγιαφάνες εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, ολιγώρησε η άμυνα της Ομόνοιας και ο Ισπανός αμυντικός ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος η Ομόνοια είχε το πάνω χέρι έφτιαξε ευκαιρίες, πλησίαζε το γκολ αλλά η αστοχία δεν της επέτρεψε να ισοφαρίσει νωρίς. Στο 61΄ο Μακέντα έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, ωστόσο ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ για οφσάιντ. Στο 67ο λεπτό ο Λοϊζου έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR για οφσάιντ. Την λύτρωση για το «τριφύλλι» έφερε ο Παναγιώτου στο 86ο λεπτό. Ο Παπουλής σήκωσε μπάλα στην περιοχή και ο Κύπριος αμυντικός εκμεταλλευόμενος την κακή εκτίμηση της φάσης από τον Μπέλετς ισοφάρισε. Έτσι οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό.

Η εξέλιξη του αγώνα

Τέλος του αγώνα

86' ΓΚΟΛ 1-1 η Ομόνοια με τον Νικόλα Παναγιώτου! Ο Παπουλής σήκωσε μπάλα στην περιοχή και ο Κύπριος αμυντικός εκμεταλλευόμενος την κακή εκτίμηση της φάσης από τον Μπέλετς ισοφάρισε.

67' Πετυχαίνει γκολ η Ομόνοια με τον Λοίζου και σωστά ακυρώνεται για οφσάιντ από το VAR.

60' Πέτυχε γκολ το ΑΠΟΕΛ με τον Μακέντα αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

54' Οι κόντρες ευνόησαν τον Λοίζου ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

53' Μακρινό σουτ του Μπεζούς, πάνω από τα δοκάρια.

47' Σουτ του Κβιλιτάια ψηλά έξω.

Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος

Τέλος ημιχρόνου

45+1' Μακρινό σουτ του Βιγιαφάνες, μαζεύει ο Ουζόχο.

44' ΓΚΟΛ Ο ΑΠΟΕΛ κάνει το 0-1 με Κρέσπο! Ο Βιγιαφάνες εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, λάθος απομάκρυνση από την άμυνα της Ομόνοιας και ο Ισπανός αμυντικός ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

41' Σκοράρει η Ομόνοια, ο διαιτητής σφυρίζει φάουλ και ακυρώνει το γκολ.

35' Βολέ του Μακέντα, έτοιμος ο Ουζόχο που έπεσε και μάζεψε.

30' Έπεσε ο ρυθμός του παιχνιδιού περισσότερη ακτοχή από πλευράς ΑΠΟΕΛ, προσπαθεί να χτυπήσει στην αντεπίθεση η Ομόνοια.

18' Μακρινό σουτ του Κούσουλου, πάνω από τα δοκάρια.

12' Κεφαλιά του Κβιλιτάια μετά από εκτέλεση κόρνερ του ΑΠΟΕΛ, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

8' Πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι, κεφαλιά του Κακουλλή από κοντά απέκρουσε ο Μπέλετς.

4' Μπαλιά του Ντάλσιο, από κοντά ο Μακέντα δεν πρόλαβε να βάλει την προβολή.

  • Ξεκίνησε η αναμέτρηση.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ουζόχο, Μάθιους, Γιούστε, Λοίζου (70' Σράντι), Κίτσος (78' Λέσιακς), Μπασιρού (58' Χαραλάμπους), Παναγιώτου, Κούσουλος (78' Μιξ), Μπεσεντίν, Κακουλλής, Μπέζους (58' Παπουλής)

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Καρώ, Φεράρι, Βιγιαφάνες (85' Ντβάλι), Κβιλιτάια (78' Εφραίμ), Κρέσπο, Σούσιτς (78' Τσεπάκ), Ντάλσιο, Σαρφό, Κοσταντίνοφ (90' Νταουσβίλι), Μακέντα

ΣΚΟΡΕΡ: 85' Παναγιώτου/ 44' Κρέσπο

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 90' Κακουλλής, 90+2' Χαραλάμπους/ 80' Βιγιαφάνες, 45' Τσιλιγγίρης, 90' Μακέντα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Sozza Simone

Α' Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος

4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης

VAR: Maggioni Lorenzo

AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης

Παρατηρητής: Καραϊσκάκης Μιχάλης

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Την έκανε γι’ αλλού ο Τζιωνής – Η νέα πρόκληση στην καριέρα του

Την έκανε γι’ αλλού ο Τζιωνής – Η νέα πρόκληση στην καριέρα του

Την έκανε γι’ αλλού ο Τζιωνής – Η νέα πρόκληση στην καριέρα του

Έπεσαν οι υπογραφές με Μίλετιτς και βγήκε η ανακοίνωση

Έπεσαν οι υπογραφές με Μίλετιτς και βγήκε η ανακοίνωση

Έπεσαν οι υπογραφές με Μίλετιτς και βγήκε η ανακοίνωση

Αδιαμφισβήτητα... το άξιζε

Αδιαμφισβήτητα... το άξιζε

Αδιαμφισβήτητα... το άξιζε

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές