Με φόρα η Ομόνοια για να τριτώσει το… καλό
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ
Δημοσιευτηκε:

Για πρώτη φορά φέτος θέλει να τριτώσει το καλό η Ομόνοια που κόντρα στη Δόξα στο ΓΣΠ (17:00) καλείται να παρουσιαστεί σοβαρή και να πάρει τη νίκη. Ποτέ ως τώρα δεν κατάφερε να κολλήσει τρεις σερί νίκες και έφθασε η ώρα να το πράξει.
Οι επιτυχίες επί Απόλλωνα και Ένωσης που συνοδεύτηκαν και από καλές εμφανίσεις, έχουν φέρει ηρεμία στο πράσινο στρατόπεδο και σε αυτό το τέμπο σκοπεύει να συνεχίσει. Βρίσκεται σε τροχιά εξάδας, έχοντας μειώσει τη διαφορά από κάποιες από τις προπορευόμενες ομάδες. Έτσι τώρα που πήρε φόρα, δεν την παίρνει να κάνει χαρακίρι μέσα στο «σπίτι» της εκεί που παρουσιάζεται αρκετά ισχυρή, πετυχαίνοντας εφτά νίκες και έχοντας χάσει μία φορά (από Νέα Σαλαμίνα).
Δεν θα αλλάξει πολλά ο Φερέρα όσον αφορά την ενδεκάδα. Η μία αλλαγή θα είναι αναγκαστική, με τον Χαραλάμπους ή τον Κασάμα να πλαισιώνει τον Μπασιρού στο κέντρο μιας και ο Κούσουλος θα μείνει εκτός λόγω τιμωρίας. Απών θα είναι και πάλι οι τραυματίες Παπουλής και Ζαχαρίου. Κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Ουζόχο. Η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Κίτσο (αριστερά), Λανγκ και Μίλετιτς στο κέντρο και τον Ψάλτη αριστερά. Οι Μπάρκερ και Φελίπε θα δίνουν βοήθειες στους Ανσαριφάρντ και Κακουλλή στην επίθεση, σε σχηματισμό 4-4-2.