Λοΐζου: «Δεν με τρομάζει ο Ρονάλντο - Έκανα κάτι σαν αυτό που έκανε ο Ρούνεϊ»

Δημοσιεύθηκε 5.10.2022
Λοΐζου: «Δεν με τρομάζει ο Ρονάλντο - Έκανα κάτι σαν αυτό που έκανε ο Ρούνεϊ»

Δηλώσεις στο PA News Agency ενόψει του αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραχώρησε ο Λοΐζος Λοΐζου.

Ο νεαρός εξτρέμ της Ομόνοιας μίλησε για τον Νιλ Λένον και τη σχέση που έχει μαζί του, το συναπάντημα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που δεν τον τρομάζει καθώς και για τα όνειρά του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Νιλ Λένον: «Ναι, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μας λέει πάντα πως δεν πρέπει να μας τρομάζει οποιαδήποτε ομάδα, όμως ακόμη κι έτσι πρέπει να βρεθούμε στο καλύτερο μας επίπεδο. Μας βοηθά να σκεφτόμαστε πως δεν θα παίξουμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου και πρέπει απλώς να παίξουμε όπως παίζουμε πάντα. Μπορεί να μας βοηθήσει να κερδίσουμε. Κέρδισε πολλά τρόπαια και τίτλους στην καριέρα του ως προπονητής και ξέρει τον τρόπο. Ξέρει πώς να κερδίζει τρόπαια».

Για τη σχέση που έχει με τον Λένον: «Όταν ήρθε στην ομάδα με βοήθησε να βελτιωθώ παντού. Μου έβαλε πολλή πίεση, τη νιώθω και μου αρέσει. Περιμένει πολλά από εμένα. Ξέρει ότι η ομάδα περιμένει πολλά από εμένα και με βοηθάει να είμαι ένας από τους καλύτερους. Με βοήθησε να μην φοβάμαι κανέναν. Ήμασταν έβδομοι στο πρωτάθλημα και όταν ήρθε μας βοήθησε να πάρουμε το κύπελλο κι αυτό ήταν πολύ καλό για εμάς. Χρειαζόμαστε τίτλους στην ομάδα».

Για τον Ρονάλντο και πώς αντιμετωπίζει το συναπάντημα με ένα από τα ινδάλματά του: «Δεν τρομάζω με κανέναν παίκτη. Αντίθετα, είμαι ενθουσιασμένος που θα βρεθώ απέναντι στο Ρονάλντο και τη Γιουνάιτεντ. Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Εάν του δώσουμε την παραμικρή ευκαιρία θα μας πληγώσει ανεπανόρθωτα. Πρέπει να προσπαθήσουμε να τον σταματήσουμε όλες τις φορές. Παρόλο που περνά δύσκολες στιγμές παραμένει ο καλύτερος παίκτης. Παρακολουθούσα τα παιχνίδια με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τώρα ίσως αγωνιστώ εναντίον του, είναι υπέροχο».

Για το γεγονός ότι αγωνίζεται από μικρός στην Ομόνοια: «Για έναν νέο ποδοσφαιριστή το να κάνει τέσσερα ρεκόρ στην Κύπρο είναι καλό. Έπαιξα από τα 15 μου χρόνια στην Α’ Κατηγορία και είναι κάτι σαν αυτό που έκανε ο Γουέιν Ρούνεϊ στη Πρέμιερ Λιγκ. Πέρασαν τέσσερα χρόνια από τότε. Όταν σημείωσα το πρώτο μου τέρμα με την Ομόνοια, στα 16, πέρασα τρεις αντιπάλους και σκόραρα με σουτ έξω από την περιοχή. Οι οπαδοί της ομάδας είδαν κάτι ξεχωριστό και μου ζητούσαν φωτογραφίες και αυτόγραφα».

Για τα όνειρα του: «Στο ξεκίνημά μου ήθελα να γίνω είδωλο για τους οπαδούς και την ομάδα και ακολούθως να παίξω σε πιο καλό πρωτάθλημα. Από παιδί είχα δύο όνειρα. Πρώτα να αγωνιστώ στην Ομόνοια και να γίνω ένα από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας. Το δεύτερο ήταν να παίξω σε ένα από τα πέντε καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου. Θα δώσω τα πάντα για να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Δεν πήρα ακόμα μεταγραφή, όμως εάν παρουσιαστεί κάτι στο τέλος της σεζόν θα είναι εξαιρετικό. Θέλω να αγωνιστώ στην Premier League. Η Ομόνοια είναι ο σύλλογος στον οποίο ανδρώθηκα και είναι η πρώτη και η τελευταία ομάδα για την οποία θα παίξω στην καριέρα μου. Είμαι χαρούμενος εδώ».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ομόνοια: Από την ισοπέδωση στην προσμονή για... happy end

Ομόνοια: Από την ισοπέδωση στην προσμονή για... happy end

Ομόνοια: Από την ισοπέδωση στην προσμονή για... happy end

O Μπεζούς παίρνει αυτό που ζήτησε από την Ομόνοια

O Μπεζούς παίρνει αυτό που ζήτησε από την Ομόνοια

O Μπεζούς παίρνει αυτό που ζήτησε από την Ομόνοια

Το ατσάλι της Ομόνοιας, τεστ για την ΑΕΚ

Το ατσάλι της Ομόνοιας, τεστ για την ΑΕΚ

Το ατσάλι της Ομόνοιας, τεστ για την ΑΕΚ

Στην Ομόνοια... μόνο ΑΕΚ

Στην Ομόνοια... μόνο ΑΕΚ

Στην Ομόνοια... μόνο ΑΕΚ