Παίζει... ρέστα η Ομόνοια

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 31.8.2022
Παίζει... ρέστα η Ομόνοια
Κλείνουν τα ανοικτά μέτωπα στο ρόστερ των πρασίνων και αναμένονται και εκπλήξεις

Η απόκτηση του Ανσαριφάρντ δεν θα είναι η τελευταία για την Ομόνοια. Από το παζλ των πρασίνων, άλλωστε, λείπουν σημαντικά κομμάτια για να… κορνιζαριστεί και σήμερα, τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θα τελειώσουν τα πολλά σίριαλ που υπάρχουν στους τριφυλλοφόρους. Η αλήθεια είναι πως η ομάδα προγραμματισμού φέτος εξάντλησε όλα τα περιθώρια, με αποτέλεσμα να... εξαντλήσει και την υπομονή του κόσμου της. Κυριολεκτικά, έμεινε στο 90΄ να αναζητούν επιθετικό και αριστερό μπακ, ενώ θα γίνει ενίσχυση και για ακραίο επιθετικό. Και ποιος ξέρει...

Για τη θέση μάλιστα στα εξτρέμ, η διοίκηση Σταύρου Παπασταύρου θα βάλει και βαθιά το χέρι στην τσέπη, μιας και όπως όλα δείχνουν στα πράσινα θα ντυθεί ο Ντανιέλ Μαντσίνι! Πρόκειται για Αργεντινό εξτρέμ που αγωνίζεται στον Άρη Θεσσαλονίκης και λεπτομέρειες για την πρόταση απόκτησής του έγιναν γνωστές μέσα από το gipedo.politis.com.cy και επιβεβαιώθηκαν και από ελλαδικά ΜΜΕ κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας. Ο 25χρονος άσος, που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης (και επιτελικός χαφ), τα έχει βρει σε όλα με τους πράσινους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του gipedo.politis.com.cy, οι κίτρινοι της Θεσσαλονίκης «έπεσαν» από τα δύο εκατομμύρια που αρχικά ζητούσαν στο 1,5 εκατομμύριο, κι ακολούθως στο 1,1 συν τα μπόνους, ποσό το οποίο η Ομόνοια φαίνεται πως προτίθεται να πληρώσει. Φυσικά, σε μία διαπραγμάτευση, όλα κρέμονται από μία κλωστή. Ο Μαντσίνι βρίσκεται στον Άρη από το 2019 κι είναι από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας του, ενώ ήταν ο πρωταγωνιστής της φετινής πρεμιέρας με τον Λεβαδειακό, όπου σκόραρε δις. Σε 105 συμμετοχές, μετράει 12 γκολ και ισάριθμες ασίστ, ενώ προηγουμένως ανήκε στην Μπορντό (2017-19) κι έπαιξε δανεικός σε Τουρ και Οσέρ.

Δεν... πήγαν στην Πάφο

Η ήττα από τον Ακρίτα Χλώρακας στην πρεμιέρα και γενικά η εμφάνιση αναζωπύρωσαν τη μουρμούρα, με τον κόσμο να εκνευρίζεται από το γεγονός πως οι παίκτες παρουσιάστηκαν άνευροι και με... έπαρση. Η προετοιμασία από τον Νιλ Λένον δεν ήταν η σωστή στο ψυχολογικό κομμάτι, αφού ήταν φανερό πως οι παίκτες παρασύρθηκαν από την επιτυχία της Πέμπτης επί της Γάνδης. Υποτιμήθηκε ο αντίπαλος και όταν γίνεται αυτό, τις περισσότερες φορές πληρώνεις το τίμημα. Εκτός των άλλων, οι δύο κόκκινες (Κασάμα - Παναγιώτου) ήρθαν να μειώσουν τις επιλογές στο ντέρμπι με την ΑΕΚ το Σάββατο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ: Μετά τα στοπ από Αναστασίου-Μπεργκ... ισορροπία

Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ: Μετά τα στοπ από Αναστασίου-Μπεργκ... ισορροπία

Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ: Μετά τα στοπ από Αναστασίου-Μπεργκ... ισορροπία

Γιοβάνοβιτς στο «αιώνιο» - Οι ορισμοί διαιτητών

Γιοβάνοβιτς στο «αιώνιο» - Οι ορισμοί διαιτητών

Γιοβάνοβιτς στο «αιώνιο» - Οι ορισμοί διαιτητών

Το θέλει από τα δικά της... πόδια

Το θέλει από τα δικά της... πόδια

Το θέλει από τα δικά της... πόδια

Όσο πιο γρήγορα ξεμπερδέψει...

Όσο πιο γρήγορα ξεμπερδέψει...

Όσο πιο γρήγορα ξεμπερδέψει...