Οι αντιδράσεις των παικτών της Ομόνοιας μετά την Ανόρθωση
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Τις αντιδράσεις των παικτών της δημοσιεύει η Ομόνοια. Μετά το τέλος του Σαββατιάτικου αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση, που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες στο 1-1, οι ποδοσφαιριστές των πρασίνων πραγματοποίησαν τις καθιερωμένες αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Έρικ Μποτεάκ
«Καλή μάχη σήμερα. Είμαι πολύ χαρούμενος με την ομάδα μου. Ατυχές αποτέλεσμα. Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί δεν επετράπηκε στον κόσμο μας να έρθει, σας πεθύμησα!!» ανέφερε στην ανάρτησή του ο Γάλλος μεσοεπιθετικός.

Γιόρντι Γκόμεθ
Στον ένα επιπλέον βαθμό στην συγκομιδή της ομάδας της Λευκωσίας στάθηκε ο Ισπανός μέσος.

Γιαν Λέτσιακς
«Ας συνεχίσουμε τη δουλειά. Σήμερα μόλις ένας βαθμός αλλά τώρα χρειαζόμαστε να ετοιμαστούμε για την Τετάρτη και να πάμε δυνατά για να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα» έγραψε ο Τσέχος μπακ.

Καλί Σενέ
Ο Σενεγαλέζος επιθετικός πέτυχε το πρώτο του γκολ με τους πράσινους και στο ποστ του ανέφερε «H αρχή μιας μακράς ιστορίας».

Τιάγκο
«Συγκέντρωση στο να παλεύουμε μέχρι το τέλος. Μπράβο παιδιά» ανέφερε ο Βραζιλιάνος που έμεινε ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας.

Άνταμ Λανγκ
«Σημαντική εκτός έδρας ισοπαλία» σημείωσε ο Ούγγρος αμυντικός στην ανάρτηση του.
