Η ΚΟΠ ανακοίνωσε Σενέ... στην Ομόνοια!

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 21.8.2020
Η ΚΟΠ ανακοίνωσε Σενέ... στην Ομόνοια!

Την απόκτηση του Μαμαντού Σενέ από την Ομόνοια ανακοίνωσε... η ΚΟΠ!

Ουσιαστικά η ομοσπονδία, στην τυπική ενημέρωση που κάνει για τις εγγραφές παικτών και την παραλαβή των πιστοποιητικών τους, αποκάλυψε ότι οι πράσινοι ζήτησαν τα χαρτιά του νεαρού από την ομοσπονδία της Ελβετίας.

Φυσικά η μεταγραφή ήταν βέβαιη και απομένουν τα τυπικά για να επισημοποιηθεί και από την Ομόνοια.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΠ

Μετά από αίτημα της Ομόνοιας Λευκωσίας ζητήθηκε από την Ομοσπονδία της Ελβετίας το πιστοποιητικό του Mamadou Kaly SENE.

Το πάλεψε για εξτρέμ στο... παρά πέντε η Ομόνοια

«Τρέχουν»... για το φινάλε

Ο Μπεσεντίν απέναντι στην ΑΕΚ