Κερδίζει χρόνο η Ομόνοια
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ
Δημοσιευτηκε:

Η Ομόνοια πέτυχε σε έναν βαθμό τον στόχο της στο Τσίρειο, στον πρώτο αγώνα με την ΑΕΛ για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Coca-Cola. Σκόραρε και δεν έχασε, γέρνοντας έτσι την πλάστιγγα προς το μέρος της. Έτσι, λοιπόν, πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα καλείται να χτίσει, ώστε στη ρεβάνς της 13ης Απριλίου να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά.
Σαφώς και η εμφάνισή της δεν μπορεί να θεωρηθεί φαντεζί. Ακόμη κι έτσι, όμως, δεν έχασε και όλοι αντιλαμβάνονται στο πράσινο στρατόπεδο πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Και ο Νιλ Λένον έχει, πλέον, ένα διάστημα 20 ημερών να βάλει τις δικές του «πινελιές».
Ο Παπουλής απέδειξε και πάλι τις ηγετικές του ικανότητες, ενώ χαροποιεί η παρουσία του Χαραλάμπους.
Όπως και να έχει, η Ομόνοια καλείται να βελτιωθεί ώστε να φτάσει στην κατάκτηση του κυπέλλου, τη μοναδική της διέξοδο για ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Οι πράσινοι στο παιχνίδι της Τετάρτης αγωνίστηκαν χωρίς Φαμπιάνο, Ντίσκερουντ, Σέχου και Τσέποβιτς και καλώς εχόντων των πραγμάτων όλοι αυτοί θα υπολογίζονται για τη ρεβάνς. Άρα, λοιπόν, θα υπάρχουν περισσότερα διαθέσιμα «όπλα».
Για την ώρα, τα παιχνίδια του πρωταθλήματος θα χρησιμοποιηθούν για... πειράματα. Και κόντρα στην ΑΕΛ το Σάββατο ενδέχεται να δούμε κάποιες από τις σκέψεις του Νιλ Λένον.