Μπασιρού: «Μου αρέσει να παίζω κάθε 2-3 μέρες»

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Μπασιρού: «Μου αρέσει να παίζω κάθε 2-3 μέρες»

Ο Φουάντ Μπασιρού ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους παίκτες της Ομόνοιας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (16/9, 17:30) αγώνα με την Καϊράτ Αλμάτι στο Καζακστάν για την πρεμιέρα των ομίλων του Conference League.


Αναλυτικά όσα είπε ο Μπασιρού:


Αν νιώθει κουρασμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Όχι, δεν νομίζω να είμαι κουρασμένος. Είναι αλήθεια ότι παίξαμε αρκετά παιχνίδια αλλά έχουμε μεγάλο ρόστερ και υπάρχει χρόνος για αποακταάσταση. Είμαστε έμπειροι. Έχω συνηθίσει να δίνω αγώνες πρωταθλήματος και εθνικής και μου αρέσει να παίζω κάθε 2-3 μέρες».


Πώς νιώθει για το πρώτο του διάστημα στην Ομόνοια κι αν τα πράγματα πάνε όπως τα περίμενε: «Ναι, είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Σιγά-σιγά μαθαίνω τους συμπαίκτες μου, με καλωσόρισαν καλά, μου έδωσαν αυτοπεποίθηση κι αυτοί και ο προπονητής. Πάνε όλα πολύ καλά και είμαι πολύ χαρούμενος».


Τι ξέρει για την Καϊράτ: «Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω πολλά. Ξέρω τι έκαναν πέρσι στο πρωτάθλημα, τα πήγαν πάρα πολύ καλά. Τώρα συγκεντρωμόμαστε στο παιχνίδι».