Πλάνο σε... εκκρεμότητα

ΑΓΑΘΗ ΚΛΩΝΑΡΗ Δημοσιεύθηκε 5.9.2021
Πλάνο σε... εκκρεμότητα

Ο… διακόπτης στην Ομόνοια έχει γυρίσει στο πρωτάθλημα. Η ευρωπαϊκή επιτυχία μπαίνει στην άκρη μέχρι νεωτέρας, καθώς την ερχόμενη Κυριακή η ομάδα της πρωτεύουσας μπαίνει στον χορό του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την ΑΕΚ για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.


Το ευτύχημα για τον Χένινγκ Μπεργκ είναι πως η ομάδα της Λάρνακας έχει δώσει ήδη έναν αγώνα και έχει πάρει μια γεύση για τους κιτρινοπράσινους, οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει διψήφιο αριθμό μεταγραφών και δεν θυμίζει σε τίποτα σχεδόν την περσινή ομάδα.

Ο Νορβηγός τεχνικός αναμένει σιγά - σιγά την επιστροφή των διεθνών ώστε να αρχίσει για τα καλά η προετοιμασία, ενώ παράλληλα είναι σε συνεχή επαφή με το ιατρικό επιτελείο σχετικά με τους τραυματίες. Μποτεάκ και Τσέποβιτς ήταν στο απουσιολόγιο, αντίθετα με τον Χούμποτσαν που ξεπέρασε το πρόβλημά του και τέθηκε στη διάθεση του Νορβηγού τεχνικού. Οι πιθανότητες ο Σέρβος επιθετικός να προλάβει το λεωφορείο με προορισμό τη Λάρνακα είναι αυξημένες, καθώς ο τραυματισμός του δεν ήταν σαν αυτόν του Γάλλου που ενδέχεται να χρειαστεί επιπλέον μέρες.

Ο προπονητής της Ομόνοιας… φημίζεται για το γεγονός πως ακολουθεί τη συνταγή που κερδίζει και δύσκολα προχωρεί σε αλλαγές. Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν θα επαναφέρει τον Χούμποτσαν στο πλάι του Λανγκ, ή αν θα αφήσει στη θέση του τον Παναγιώτου, ο οποίος έχει κερδίσει τις εντυπώσεις του κόσμου και την εμπιστοσύνη του. Μέρες υπάρχουν αρκετές μέχρι να καταλήξει στα πλάνα του και σαφώς θα έχει καλύτερη εικόνα με την επιστροφή των διεθνών.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Κόουτς, άναψε ξανά τη... φλόγα

Κόουτς, άναψε ξανά τη... φλόγα

Κόουτς, άναψε ξανά τη... φλόγα

Οι μεγάλοι αντιδρούν

Οι μεγάλοι αντιδρούν

Οι μεγάλοι αντιδρούν

Υπάρχουν «γλυκές» ήττες;

Υπάρχουν «γλυκές» ήττες;

Υπάρχουν «γλυκές» ήττες;

Ξένος ΒΑΡ σε «Αλφαμέγα» και ΓΣΠ!

Ξένος ΒΑΡ σε «Αλφαμέγα» και ΓΣΠ!

Ξένος ΒΑΡ σε «Αλφαμέγα» και ΓΣΠ!