Ο συνωστισμός στο πρώτο σκαλοπάτι, το σερί που κόπηκε, η επιστροφή και η κατρακύλα

Δημοσιεύθηκε 28.11.2023
Ο συνωστισμός στο πρώτο σκαλοπάτι, το σερί που κόπηκε, η επιστροφή και η κατρακύλα

Διανύσαμε το 1/3 του φετινού πρωταθλήματος και το γεγονός ότι πέντε ομάδες είναι σε απόσταση μόλις τριών βαθμών, δείχνει την ανταγωνιστικότητα που υπάρχει στο άνω διάζωμα. Η τριπλή συγκατοίκηση άλλωστε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, τα λέει όλα.

Στα αξιοσημείωτα ήταν η ήττα του ΑΠΟΕΛ από τον Άρη στο ντέρμπι, που έβαλε φρένο στο νικηφόρο σερί εφτά αγώνων των γαλαζοκίτρινων. Επιπρόσθετα, η ΑΕΚ με τις δύο σερί νίκες «επέστρεψε» και το -7 από την κορυφή δεν είναι απαγορευτικό. Από την άλλη ο Απόλλωνας κατρακύλησε και μπορεί το -8 να μην τον βγάζει εντελώς εκτός, όμως δεν πείθει με την εικόνα του.

To τέλος του α΄ γύρου περιλαμβάνει ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που μετρούν σερί νίκες, την Ανόρθωση και την ΑΕΚ ενώ υπάρχει και Λεμεσιανό ντέρμπι. Η 13αγωνιστική θα γίνει σε τέσσερις δόσεις, με το ματς ανάμεσα σε Οθέλλο και Ομόνοια να σέρνει τον... χορό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και η βαθμολογία:

13η αγωνιστική

Παρασκευή 01/12

19:00 Οθέλλος - Ομόνοια

Σάββατο 02/12

19:00 Ανόρθωση - ΑΕΚ

19:00 Εθνικός - Απόλλων

Κυριακή 03/12

16:30 Καρμιώτισσα - ΑΕΖ

19:00 ΑΠΟΕΛ - Δόξα

19:00 Νέα Σαλαμίνα - Πάφος FC

Δευτέρα 04/12

19:00 ΑΕΛ - Άρης

4703951605304391 dfsdza

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ