Aνανέωσε το συμβόλαιο του Κατσιαρή

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 24.6.2022
Aνανέωσε το συμβόλαιο του Κατσιαρή

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αντώνη Κατσιαρή ανακοίνωσε η Ένωση.


H ανακοίνωση:


«To Δ.Σ της ΕΝΩΣΙΣ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Κατσιάρη!


Το ήθος, η μαχητικότητα και η συνέπεια που επέδειξε ο Αντώνης κατά την περσινή περίοδο ήταν τα στοιχεία τα οποία κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις!



Ευχόμαστε στον Αντώνη Καλή επιτυχία και ότι καλύτερο με την βυσσινί φανέλα!».

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ