Να ξεκολλήσει από τον πάτο

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 28.12.2020
Να ξεκολλήσει από τον πάτο

Μετά και την εντός έδρας ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα με 1-3, η Ένωση έμεινε για ένατο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη. Στις 2 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής κέρδισε την ΑΕΚ με ανατροπή μέσα στο «Τάσος Μάρκου» με 2-1, που ήταν και η μοναδική της νίκη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.


Από την επιτυχία επί της ΑΕΚ και έπειτα μέτρησε πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η ομάδα του Παραλιμνίου συμπλήρωσε τρεις μήνες χωρίς διπλό και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να στενέψουν επικίνδυνα τα περιθώρια και να πατώσει με οκτώ βαθμούς.


Στο μεταξύ, μετά το τριήμερο ρεπό που πήραν οι ποδοσφαιριστές για τα Χριστούγεννα, σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις και πιάνουν δουλειά για το πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Κάρλος Φερέρ και οι παίκτες του πήραν τις ανάσες τους και στο Παραλίμνι ελπίζουν ότι η ομάδα θα βελτιωθεί, θα ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα και στο τέλος θα πετύχει τον στόχο της.

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ