Με πέναλτι στο 90+10' άλμα παραμονής για Δόξα!

Δημοσιεύθηκε 19.5.2023
Με πέναλτι στο 90+10

Νίκη με ανατροπή για την Δόξα (1-2) απέναντι στον Ολυμπιακό με πέναλτι στις καθυστερήσεις!

Η ομάδα της Κατωκοπιάς με το σημερινό τρίποντο πάει στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ οι μαυροπράσινοι υποβιβάζονται και μαθηματικά. Το σκορ άνοιξε για την ομάδα της Λευκωσίας ο Ενόχ στο 61ο λεπτό, με την Δόξα να φέρνει... τούμπα το παιχνίδι με το γκολ του Τρούγιτς στο 80’ και την εύστοχη εκτέλεση του Τιτζιανί από τα ένδεκα βήματα στο 90+11’.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τσαρλς, Λιασίδης, Έσελινγκ, Χριστοδούλου (78′ Χέντρικς), Πεχλιβάνης, Γιακουμάκης, Ζευκής (78′ Καϊάφας), Ενόχ, Αλσέους, Ντουρμισάι (71′ Δημητρίου), Κορομά (46′ Κυριάκου).

ΔΟΞΑ: Σισκόφσκι, Στυλιανού, Αντενόν (76′ Μέσκα), Καραμανώλης, Κοβάσεβιτς, Τραϊτσέφσκι (71′ Τιντζανί), Μπένι, Ίλιτς (76′ Ασαμόα), Ασάντε, Τρούγιτς, Σαντίκ.

ΣΚΟΡΕΡ: 61’ Ενόχ/80’ Τρούγιτς, 90+10' Τιντζανί (πεν)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 45’ Πεχλιβάνης, 72’ Ντουρμισάι/ 45’ Τρούγιτς, 38’ Ίλιτς, 50’ Στυλιανού, 59’ Ασάντς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χατζηβασιλείου Θωμάς

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου