Ολυμπιακός: Το πιστεύει και θα το παλέψει

Δημοσιεύθηκε 16.2.2023
Ολυμπιακός: Το πιστεύει και θα το παλέψει

Αν και ο πρώτιστος στόχος του Ολυμπιακού είναι η παραμονή στην κατηγορία, ο θεσμός του κυπέλλου δεν τον αφήνει αδιάφορο. Έτσι, θα προσπαθήσει στο Μακάρειο (18:00) κόντρα στην Ανόρθωση να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα κρατήσει αναμμένη τη φλόγα της πρόκρισης. Μπαίνει μεν με την ετικέτα του αουτσάιντερ στην αναμέτρηση, όμως έχει δείξει αρκετές φορές φέτος πως, με τις μεγάλες ομάδες, παρουσιάζεται πιο ανταγωνιστικός και περισσότερος προσηλωμένος στον στόχο.

Ενδεχόμενη νίκη θα φέρει και ψυχολογική ντόπα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Υπάρχουν προβλήματα για τον Μάκη Σεργίδη, αλλά είναι παίκτες που εδώ και καιρό είναι στα πιτς.

Ο λόγος για τους Ευτυχίδη, Ντουρμισάι, Πεχλιβάνη και Μουχτάρη. Όμως, ο Κύπριος τεχνικός θα προσπαθήσει να παρατάξει μία ενδεκάδα που θα σταθεί ανταγωνιστικά και θα πάρει το ζητούμενο. Αξίζει να σημειωθεί πως εντός έδρας ο Ολυμπιακός αγνοεί νικηφόρο αποτέλεσμα από τις 9 Οκτωβρίου. Η μοναδική νίκη εντός φέτος ήταν το 1-0 επί του Ακρίτα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου