Σεργίδης: «Ήρθαμε σε απόρθητη έδρα, τα παιδιά πήραν πανάξια τον βαθμό»

Δημοσιεύθηκε 3.12.2022
Σεργίδης: «Ήρθαμε σε απόρθητη έδρα, τα παιδιά πήραν πανάξια τον βαθμό»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Μάκης Σεργίδης μετά την εκτός έδρας ισοπαλία της ομάδας του (1-1) με την Πάφο.

Αναλυτικά όσα είπε...

«Ήρθαμε σε μια απόρθητη έδρα. Τα στατιστικά της Πάφου είναι εκπληκτικά και δίκαια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Είναι μια μεγάλη δύναμη στο πρωτάθλημα. Το πλάνο έπρεπε να περιέχει αμυντικογενή συμπεριφορά γιατί πρέπει να βελτιώσουμε το παθητικό μας. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα και πήραν άξια τον βαθμό. Μας ενδιαφέρει μόνο ο Ολυμπιακός. Δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις και έχουμε τις δικές μας δυσκολίες και προβλήματα. Η προσπάθεια που θα κάνουμε θα είναι τεράστια για να ξεφύγει αυτό το ιστορικό σωματείο από τη θέση που βρίσκεται. Καλή συνέχεια στην Πάφο».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Άλλο ένα εισιτήριο για την Α

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α' κατηγορία - Τα δεδομένα για Ένωση και Ολυμπιακό

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α' κατηγορία - Τα δεδομένα για Ένωση και Ολυμπιακό