«Δύσκολη προσπάθεια απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα»

Δημοσιεύθηκε 21.10.2022
«Δύσκολη προσπάθεια απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια και το αποτέλεσμα απέναντι στον Απόλλωνα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Πετράκης, μετά την ισοπαλία στο ΓΣΠ (1-1).

«Θέλω να πω ότι είχαμε μια πολύ δύσκολη προσπάθεια να κάνουμε απέναντι σε μια πολύ σπουδαία ομάδα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος πρώτα για την προσπάθεια. Όπως εξελίχθηκε το αποτέλεσμα, είμαι πολύ ευχαριστημένος και από το αποτέλεσμα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος έκανε κάποιες ευκαιρίες και δικαιούταν κάποιο γκολ. Νομίζω το δεύτερο ημίχρονο ήταν χωρίς ευκαιρίες.

Κατάφερε ο Απόλλων και έβαλε το γκολ και εμείς καταφέραμε να ισοφαρίσουμε στις καθυστερήσεις.

Πιστεύω ότι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα η εικόνα μας ήταν βελτιωμένη. Θέλω να συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα και εύχομαι να πετύχει τους στόχους του».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου