Σκαπούλλης για Ολυμπιακός-ΑΠΟΕΛ: «Στο εξωτερικό ο διαιτητής θα είχε συνέπειες»

Δημοσιεύθηκε 19.9.2022
Σκαπούλλης για Ολυμπιακός-ΑΠΟΕΛ: «Στο εξωτερικό ο διαιτητής θα είχε συνέπειες»

Τις κυριότερες επίμαχες φάσεις του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΠΟΕΛ σχολίασε ο Χριστάκης Σκαπούλλης στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» του ΡΙΚ.

Διαβάστε όσα είπε ο αναλυτής διαιτησίας...

Για το οφσάιντ που δόθηκε στον ΑΠΟΕΛ μετά από απόκρουση παίκτη του Ολυμπιακού:

«Ο αμυντικός παίκτης του Ολυμπιακού αποκρούει την μπάλα και ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ πάει νόμιμα την παίρνει, ο βοηθός με σύμφωνο τον διαιτητή δίνει οφσάιντ. Αν γίνει στο εξωτερικό τέτοια φάση ο διαιτητής θα έχει συνέπειες».

Για την αποβολή του Γουίλερ:

«Εδώ ο διαιτητής ήταν πάρα πολύ κοντά, ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ έκανε καθαρή προσπάθεια να παίξει την μπάλα. Υπάρχει και πλάνο στο VAR καθαρό. Δεν έκανε καμία επιπρόσθετη ενέργεια για οποιοδήποτε φάουλ, λανθασμένα δόθηκε φάουλ χωρίς να γνωρίζει και τις συνέπες γιατί πιθανόν να καλείτο από το VAR -όπως κι έγινε- για να εξετάσει περίπτωση κόκκινης.

Αν γινόταν φάουλ, υπήρχαν στοιχεία στα οποία θα στηριζόταν ένας διαιτητής για να αποφύγει την κόκκινη, χωρίς να λέω πως αν την έδινε θα ήταν σφάλμα».

* Ο Σκαπούλλης ανέφερε επίσης πως ο Ψύχας θα έπρεπε να αποβληθεί με δύο κίτρινες κάρτες στη φάση του 43ου λεπτού, η πρώτη για το φάουλ του και η δεύτερη για την αντίδρασή του (κλώτσησε την μπάλα μακριά).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου