«Δεν είναι play station, η δουλειά μας είναι δύσκολη»

Δημοσιεύθηκε 17.9.2022
«Δεν είναι play station, η δουλειά μας είναι δύσκολη»

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να συμπεριφερθεί καλύτερα τόνισε ο τεχνικός των μαυροπρασίνων, Γιάννης Πετράκης, μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ, ενώ τοποθετήθηκε και για τη συνέχεια και αν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση (σ.σ. η ομάδα της Λευκωσίας έχει έναν βαθμό σε τέσσερις αγώνες).

Για τον αγώνα: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Είχαμε καλή συμπεριφορά και τον έλεγχο του αγώνα. Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ που έχουν να κάνουν και με τη δική μας συμπεριφορά. Θα μπορούσαμε να συμπεριφερθούμε καλύτερα και αυτό μας στοίχησε στη συνέχεια. Από τη στιγμή που δεν σκοράραμε μετά τις καλές ευκαιρίες που είχαμε, δεν μπορούσαμε να μπούμε στο παιχνίδι. Παίζαμε κόντρα σε μια ομάδα με ποιότητα, αλλά η δική μας στάση, τους έκανε πιο εύκολο το έργο».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν παρουσιάζεται τόσο καλός όσο στην πρώτη του θητεία και αν πιστεύει πως θα ανατραπεί το σκηνικό: «Αν δεν πίστευα, δεν θα ήμουν εδώ. Για να γίνει η δουλειά δεν πρέπει να πατάς μόνο κάποια κουμπιά. Δεν είναι play station, η δουλειά μας είναι δύσκολη. Το πρωτάθλημα είναι 40 αγωνιστικές. Ίσως θα μπορούσαμε να παίρναμε περισσότερα πράγματα από όλα τα παιχνίδια, εκτός από αυτό με τον Άρη. Μπορούμε να γίνουμε καλύτερη ομάδα, αλλά χρειάζεται υπομονή».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου