Ένας σουτέρ από τα... παλιά!

ΧΑΡΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΟΥΣ Δημοσιεύθηκε 18.8.2022
Ένας σουτέρ από τα... παλιά!

Ρόμικ Χατσάτριαν, Μάριος Θεμιστοκλέους, Ούγο Μασάδο, Φέριντον Ζάντι, Έλντερ Σόουζα. Πάνε χρόνια που ο Ολυμπιακός είχε στο «οπλοστάσιό» του δεινούς σουτέρ, οι οποίοι παρουσίαζαν και μία συγκεκριμένη συνέπεια στην απόδοσή τους, γι’ αυτό και στους πιο πάνω δεν προσθέτουμε τον Γκουστάβο Ντα Κόστα.

Η ένταξη του Σάσα Μάρκοβιτς στο μαυροπράσινο ρόστερ παρέχει πλέον αυτή την επιθετική δυνατότητα, συν ότι αναμένονται και κάποια ηγετικά ψήγματα που έλειψαν μετά τη φυγή Σαρφό. Στον «Προμαχώνα» εργάζονται παράλληλα για το πρότζεκτ «Μπερτ Έσελινκ». Ο Ολυμπιακός μπορεί να δώσει στον Έσελινκ τα εγγυημένα λεπτά που ψάχνει και βολιδοσκοπείται ο δανεισμός του από τον ΑΠΟΕΛ.

Η προσθήκη Γκεριέ έριξε… φως βελτίωσης στο φιλικό με την Ένωση και ήδη ανασταλτικά παρατηρήθηκαν τα πρώτα θετικά σημάδια. Όσον αφορά τις αποχωρήσεις, ο εξαιρετικός στα πλέι οφ πέρσι Αλουά Κονφέ αναχωρεί για την πατρίδα του προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό της Λε Αβρ, μετά από δική του εκπεφρασμένη επιθυμία.

Στο αυριανό τηλεοπτικό φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα (19:00 στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή»), ο Γιάννης Πετράκης αναμένεται να πάρει οριστικές αποφάσεις για το κεφάλαιο ενίσχυση, προκειμένου να κλείσει ο σχεδιασμός όσο το δυνατόν ταχύτερα και να δοθεί βάρος στην απόκτηση χημείας.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου