Βγήκε η πρώτη από τις δύο ανακοινώσεις για Σαρφό

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 21.6.2022
Βγήκε η πρώτη από τις δύο ανακοινώσεις για Σαρφό

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Κίνγκσλεϊ Σαρφό από τον Ολυμπιακό στον ΑΠΟΕΛ και οι μαυροπράσινοι ανακοίνωσαν το τέλος της συνεργασίας τους με τον ποδοσφαιριστή.


Πρόκειται για την πρώτη εκ των δύο ανακοινώσεων για τον Γκανέζο χαφ καθώς θα ακολουθήσει αυτή των γαλαζοκιτρίνων για την απόκτησή του.


Oι μαυροπράσινοι αποχαιρετούν τον ποδοσφαιριστή ο οποίος σε ενάμιση χρόνο κατέγραψε μαζί τους 42 συμμετοχές.


Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:


Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του, με τον ποδοσφαιριστή Kingsley Sarfo.


Ο Sarfo φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 καθώς και το πρώτο μισό της περιόδου 2021-2022, με την οποία κατέγραψε 42 συμμετοχές και 2 γκολ.


Kingsley σ’ ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά σου στην ομάδα και σου ευχόμαστε ό,τι καλύτερο τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου