Τορναρίτης: «Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 14.12.2020
Τορναρίτης: «Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου»

Με ανάρτηση του ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Χριστόφορος Τορναρίτης γωνστοποίησε ότι δύο παίκτες της ομάδας που βρέθηκαν αρνητικοί στον κορωνοϊό το Σάββατο έχουν σήμερα πυρετό και πονοκεφάλους.


Αναλυτικά:

«Αγαπητοί φίλοι, βασικός ποδοσφαιριστής τις ομάδας μας που το Σάββατο έδειξε το μοριακό τεστ ΑΡΝΗΤΙΚΟ χθες το βράδυ έτρεμε δεν έκλεισε μάτι και έχει σήμερα πονοκεφάλους ψηλό πυρετό, παρακολουθείτε από τον προσωπικό μας γιατρό Ευαγόρα Λαούρη. Επίσης δεύτερος ποδοσφαιριστής του οποίου το μοριακό τεστ το Σάββατο έδειξε αρνητικό έχει συμπτώματα και πυρετό σήμερα. Και οι δυο δεν πήγανε στην προπόνηση. Αύριο θα ξανά περάσουνε από τεστ Κορονοϊού. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Μπορεί να δείχνουν τα τεστ αρνητικό και να τον έχεις. Κάνεις ακόμη στον κόσμον δεν γνωρίζει πως δουλεύει αυτός ο ιός.
Χρειάζεται τεράστια προσοχή και σοβαρότητα από όλους. Έθνο μάγκες και σωτήρες των παραμυθιών είναι γεμάτη οι τόποι».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου