Σκέφτεται πλέον την επόμενη σεζόν o Oλυμπιακός

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 18.4.2022
Σκέφτεται πλέον την επόμενη σεζόν o Oλυμπιακός

Ξεμπέρδεψε ο Ολυμπιακός με τα σενάρια παραμονής, μετά τη δεύτερη σερί νίκη, αυτή τη φορά επί της Δόξας και πλέον αρχίζει σιγά-σιγά να σκέφτεται και τη νέα σεζόν. Οι μαυροπράσινοι «μίλησαν» την κρίσιμη στιγμή και θα κάνουν Πάσχα, έχοντας το κεφάλι τους ήσυχο και με ηρεμία θα κοιτάξουν την επόμενη μέρα.


Πάντως, ο Νεντίμ Τούτιτς έχει δώσει μία «ταυτότητα» στην τακτακαλίτικη ομάδα μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας και κερδίζει πόντους παραμονής, αν και όλα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα μέσα από τις συζητήσεις που θα γίνουν ανάμεσα στις δύο πλευρές.


Μετά από μία περίεργη χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα, είναι αντιληπτό πως θα γίνουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ.


Στα εναπομείναντα παιχνίδια το πιθανότερο είναι πως το τεχνικό επιτελείο θα δώσει χρόνο συμμετοχής και σε κάποιους νεαρούς για να τσεκαριστούν. Με τη νέα αγωνιστική περίοδο σκοπός είναι η «εμπλούτιση» του ρόστερ με περισσότερο κυπριακό στοιχείο και ένας τρόπος είναι οι ακαδημίες του.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου