Αντίδραση Ομόνοιας για Τορναρίτη – «Δεν μπορεί κανείς να λερώνει το όνομά της»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 6.4.2022
Αντίδραση Ομόνοιας για Τορναρίτη – «Δεν μπορεί κανείς να λερώνει το όνομά της»

Μεταξύ των πολλών που είχε ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού, Χριστόφορος Τορναρίτης, ήταν και το γεγονός ότι υπήρχε σκοπιμότητα στον ορισμό του Εθνικού-Ομόνοια αρκετό καιρό μετά.


Αυτό έφερε την αντίδραση των πρασίνων που καλεί τον Χριστόφορο Τορναρίτη να απολογηθεί, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει ανοχή για όσους επιχειρούν να λερώσουν το όνομα της Ομόνοιας.


Η ανακοίνωση:


«Σχετικά με τα όσα ανέφερε χτες ο κ. Χριστόφορος Τορναρίτης, είχαμε δώσει χρόνο για να τον βοηθήσουμε να βάλει σε μια τάξη τις σκέψεις του όσο αφορά το σημείο στο οποίο ενέπλεκε την ΟΜΟΝΟΙΑ στην γραπτή του τοποθέτηση. Ωστόσο, δεν κατόρθωσε να το κάνει.


Συνεπώς, τον καλούμε είτε σήμερα να ανακαλέσει και να απολογηθεί δημόσια για το γεγονός ότι ενέπλεξε την ΟΜΟΝΟΙΑ σε ενέργειες στις οποίες ως Σύλλογος είμαστε απέναντι και πολεμάμε από την ημέρα της ίδρυσής μας, είτε να καταθέσει στοιχεία στην Αστυνομία/Επιτροπή Δεοντολογίας που να δικαιολογούν τη συγκεκριμένη του αναφορά, ώστε να λάμψει η αλήθεια και οι εμπλεκόμενοι να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.


Δεν πρόκειται να ανεχτούμε από κανέναν να νομίζει ότι μπορεί να λερώσει το όνομα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενός Συλλόγου και μιας Ιδέας κόσμημα για τον αθλητισμό και την κοινωνία της Κύπρου, που διαχρονικά αποδεικνύει πως πρεσβεύει τα ιδανικά του τίμιου παιχνιδιού και του ευ αγωνίζεσθαι».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου