«Κάνουμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράρουμε»
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Στο γεγονός ότι η ομάδα του φτιάχνει ευκαιρίες αλλά δεν σκοράρει στάθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Πετράκης, μετά την ήττα από τον Άρη.
«Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Καταφέραμε σε ένα ημίχρονο να φτιάξουμε αρκετές προϋποθέσεις. Κόντρα στην ροή του παιχνιδιού δεχθήκαμε γκολ με κόντρα το οποίο μας αποσυντόνισε στιγμιαία.
Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων κάναμε ευκαιρίες, δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Είναι ένα σημείο που δουλεύουμε. Για να πάρουμε αποτέλεσμα πρέπει να σκοράρουμε. Βρισκόμαστε σε μία καμπή που κάνουμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράρουμε.
Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα, μέχρι και το 90' στην τελευταία προσπάθεια που χάσαμε, προσπάθησαν και δημιούργησαν ευκαιρίες. Είμαστε εδώ για να βρούμε τις λύσεις μέσα από την σκληρή δουλειά».
Για τους στόχους: «Δεν αλλάζει κάτι. Έχουμε ακόμη δέκα αγώνες. Όταν τελειώσει ο πρώτος γύρος να είμαστε στην πρώτη εξάδα. Ήμασταν εξάδα για ένα ολόκληρο γύρο».