ΠΑΟΚ - Γιάννης Κάργας: «Ό,τι αρχίζει ωραίο, τελειώνει με πόνο…» - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύθηκε 28.6.2023
ΠΑΟΚ - Γιάννης Κάργας: «Ό,τι αρχίζει ωραίο, τελειώνει με πόνο…» - ΒΙΝΤΕΟ
Ο ΠΑΟΚ άφησε ελεύθερο τον Γιάννη Κάργα, που θα συνεχίσει στην Ανόρθωση, μετά από ένα μόλις χρόνο παρουσίας στη Θεσσαλονίκη και τα «ασπρόμαυρα». Το Gazzetta θυμίζει…

Το gazzeta.gr θυμάται το πως έφτασε στον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Κάργας, που πλέον αποτελεί ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης.

Πριν από ένα χρόνο φόρεσε τα ασπρόμαυρα ο Κάργας, ωστόσο δεν έμελλε να «στεριώσει» στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Δείτε το σχετικό θέμα:

Λένε πως «ό,τι αρχίζει ωραίο, τελειώνει με πόνο…» Κάτι που ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Γιάννη Κάργα, καθώς το φινάλε του με την «ασπρόμαυρη» φανέλα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τις πρώτες μέρες στον ΠΑΟΚ.

Ήταν 25 Ιουνίου 2022 όταν οι «ασπρόμαυροι» ανακοίνωναν την απόκτησή του από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο τρόπος της παρουσίασης του ήταν πρωτότυπος και άρεσε στο κοινό της ομάδας. Οι υπεύθυνοι επικοινωνίας του «Δικεφάλου» έβαλαν τον Κιλκισιώτη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης να κρατάει πλακάτ τα οποία έγραφαν μηνύματα που λίγο – πολύ όλοι οι οπαδοί είχαν στείλει ή είχαν πει εκείνες τις ημέρες, όπως το «κάντε καμιά μεταγραφή» ή το «στόπερ χθες!».

Και κάπως έτσι, ο Γιάννης Κάργας είναι μέλος του ΠΑΟΚ για την επόμενη τριετία, με το κόστος της μεταγραφής του από τον ΠΑΣ Γιάννινα να ανέρχεται στις 250.000 ευρώ.

Ο Κιλκισιώτης αμυντικός επέλεξε τη φανέλα με το Νο2 στην πλάτη και στις πρώτες δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι του «Δικεφάλου» είχε κάνει λόγο για «το παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Περιμένοντας τον Νάσμπεργκ να έρθει από τη Βαλερένγκα, τον Μιχάι να είναι με τις βαλίτσες στο χέρι για το ταξίδι στην Πορτογαλία και τον Κουλιεράκη να έχει δείξει κάποια πρώτα δείγματα γραφής, αλλά να μη λογίζεται ακόμα ως βασικός, ο Κάργας ξεκίνησε τη χρονιά ως βασικός δίπλα στον Ίνγκασον.

Η αρχή ήταν εφιαλτική. Στο «Γκεόργκι Ασπαρούχοφ» της Σόφιας η Λέφσκι σόκαρε τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς της χρονιάς. Με το χρονόμετρο να δείχνει το 40ο δευτερόλεπτο η άμυνα του «Δικεφάλου» «κόλλησε» και από το βολέ του τερματοφύλακα Μιχαΐλοφ, ο Κάργας έκανε κεφαλιά με την μπάλα να παίρνει τροχιά προς τα πίσω και τον Γουέλτον να το εκμεταλλεύεται πλασάροντας τον Κοτάρσκι για το 1-0. Ο Κάργας ξεκίνησε βασικός (έγινε αλλαγή στο 72’) στη ρεβάνς της Τούμπας, όμως ο «Δικέφαλος» δεν μπόρεσε να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 και έμεινε εκτός Ευρώπης, με το ημερολόγιο να δείχνει «28 Ιουλίου».

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν το πολυσκέφτηκε, με την παρότρυνση των άμεσων συνεργατών του μονιμοποίησε τον Κουλιεράκη, έκτοτε ήταν μετρημένες οι φορές που ξανά είδαμε τον Κάργα με την «ασπρόμαυρη» φανέλα. Συνολικά στην καρτέλα των συμμετοχών του υπάρχουν 13 αγώνες (7 βασικός) με 2 ασίστ και τελευταία παρουσία στις 26 Απριλίου απέναντι στην ΑΕΚ.

Είναι η αναμέτρηση στην οποία αποβλήθηκε μόλις στο 9ο λεπτό, για ένα σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Γιόνσον σ’ ένα σημείο του γηπέδου πολύ μακριά από το χώρο ευθύνης του. Εκείνη η ενέργεια ήταν και η τελευταία με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Το απόγευμα της Τετάρτης (28/6) η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ είπε ένα… κρύο «αντίο» στον Γιάννη Κάργα, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και την Ανόρθωση.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Οι σημαιοφόροι...

Οι σημαιοφόροι...

Οι σημαιοφόροι...

Μόνιμα η προσοχή στο κυπριακό πρωτάθλημα!

Μόνιμα η προσοχή στο κυπριακό πρωτάθλημα!

Μόνιμα η προσοχή στο κυπριακό πρωτάθλημα!

Αδιαμφισβήτητα... το άξιζε

Αδιαμφισβήτητα... το άξιζε

Αδιαμφισβήτητα... το άξιζε

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές