Για να δούμε και τώρα, που θα βγει και αυτή η… ιστορία
Δημοσιευτηκε:

Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού μας ενημέρωσε την Τετάρτη πως παρέλαβε το πόρισμα για τρεις αγώνες καλαθόσφαιρας την περσινή περίοδο (2021-22) και το οποίο αριθμεί 500 σελίδες με ογκωδέστατο μαρτυρικό υλικό. Θα το μελετήσει και θα το αξιολογήσει και θα αποφασίσει σχετικά, σημειώνει. Πότε θα γίνει αυτό, δεν ξέρουμε.
O Φλορέσκου στη Ρουμανία, ισχυρίζεται πως κάποιοι πήγαν να τον δωροδοκήσουν. Μία καταγγελλία που αν ισχύει, είναι πολύ σοβαρή.
Αυτό που ξέρουμε είναι ότι έγιναν και άλλα πορίσματα, διορίστηκαν μπόλικοι ερευνώντες λειτουργοί, όμως οι «επιτήδειοι», συνεχίζουν απρόσκοπτα μιας και δεν είδαμε απτά αποτελέσματα. Για να δούμε και τώρα, που θα βγει και αυτή η… ιστορία.
Κρίστοφερ