


Ένα από τα κυριότερα ερωτηματικά σε σχέση με την ενδεκάδα που θα επέλεγε ο Χένινγκ Μπεργκ για το παιχνίδι με τον Άρη ήταν εάν ο Γιόρντι Γκόμεθ θα επέστρεφε στην ενδεκάδα ή αν ο Νορβηγός θα προτιμούσε και πάλι το δίδυμο Μπασιρού-Μιξ που τα πήγε περίφημα με τον Εθνικό.
Ο Ισπανός τελικά πήρε θέση στο αρχικό σχήμα όμως το ερώτημα ως είχε δεν θα απαντηθεί ποτέ καθώς με τον Μπασιρού να είναι τελικά τραυματίας, τη λες και... αναγκαστική την παρουσία του Γκόμεθ στη μεσαία γραμμή.
Ουσιαστικά δεν θα μάθουμε τι θα επέλεγε ο Μπεργκ αν ήταν και ο Αφρικανός διαθέσιμος.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.