Σκοπεύει να μείνει χρόνια στην Κύπρο; Η απάντηση του Μπεργκ

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Σκοπεύει να μείνει χρόνια στην Κύπρο; Η απάντηση του Μπεργκ

Καλεσμένος στην πρεμιέρα (για φέτος) της εκπομπής «Total Green» ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος μίλησε για την προσπάθεια των πρασίνων σε Κύπρο και Ευρώπη.


Στον Νορβηγό τεχνικό τέθηκε ανάμεσα σε πολλά άλλα και το ερώτημα κατά πόσο σκοπεύει να μείνει στο νησί μας για αρκετά χρόνια.


Η απάντηση του Μπεργκ...


«Θα μου άρεσε πολύ να μείνω. Απολαμβάνω τη δουλειά μου και τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι. Από την άλλη έχω οικογένεια, πέρσι λόγω της πανδημίας έκανα πέντε μήνες να τους δω. Ελπίζω τώρα να τους βλέπω πιο συχνά, έχω τη σύζυγό μου, τα παιδιά μου, ελπίζω να μπορούν να έρχονται πιο συχνά. Από επαγγελματικής άποψης είμαι πολύ χαρούμενος, το απολαμβάνω στην Ομόνοια και ναι μακάρι να μείνω για χρόνια».