Οι Μπλέιζερς σκέφτηκαν να ανταλλάξουν Χέντερσον με Τζορτζ

Δημοσιεύθηκε 27.6.2023
Οι Μπλέιζερς σκέφτηκαν να ανταλλάξουν Χέντερσον με Τζορτζ
Oι Μπλέιζερς σκέφτηκαν να.. θυσιάσουν το τρίτο pick στο draft για να φέρουν στο Πόρτλαντ τον Πολ Τζορτζ.

Ψάχτηκαν πριν το draft oι Μπλέιζερς για το μεγάλο μπαμ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε. Το Πόρτλαντ σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα συζήτησε για την ανταλλαγή που θα έφερνε τον Πολ Τζορτζ στους Μπλέιζερς και θα πήγαινε το Νο.3 του draft, δηλαδή τον Χέντερσον στους Κλίπερς.

Τελικά ο PG13 δεν έγινε συμπαίκτης με Ντέιμιαν Λίλαρντ, τον άνθρωπο που τον είχε αποκλείσει το 2019, βάζοντας ένα απίθανο τρίποντο από το σπίτι του για να στείλει τους Θάντερ πρόωρες διακοπές.

Μάλιστα στις ΗΠΑ αναφέρουν πως ο Dame θεωρεί πως το ιδανικό σενάριο θα ήταν να έρθει στο Πόρτλαντ ο Ντρέιμοντ Γκριν και η ομάδα να διατηρήσει στις τάξεις της τον Τζέραμι Γκραντ.

gazzeta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ