Ο Χόλιντεϊ… ντύθηκε Γιάννης και οδήγησε τους Μπακς σε 14η σερί νίκη!

Δημοσιεύθηκε 26.2.2023
Ο Χόλιντεϊ… ντύθηκε Γιάννης και οδήγησε τους Μπακς σε 14η σερί νίκη!
Με τον Τζρου Χόλιντεϊ να πετυχαίνει 33 πόντους και να βγάζει την άμυνα του αγώνα, οι χωρίς Γιάννη Μπακς πήραν το θρίλερ με τους Φοίνιξ Σανς, επικρατώντας 104-101 στο Μιλγουόκι!

Το... τρένο των Μιλγουόκι Μπακς δεν σταματά πουθενά!

Τί και αν τα «ελάφια» έπαιξαν χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού; Τί και αν βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα της τέταρτης περιόδου; Οι Μπακς βρήκαν τον τρόπο και έχοντας σε εξαιρετικό βράδυ τον Τζρου Χόλιντεϊ έκαναν την ανατροπή επί των Φοίνιξ Σανς, επικρατώντας 104-101 στο «Fiserv Forum»!

Νίκη με την οποία η ομάδα του Μιλγουόκι βελτίωσε το ρεκόρ της στο 43-17, διευρύνοντας παράλληλα το νικηφόρο σερί της στα 14 παιχνίδια της κανονικής περιόδου, παραμένοντας στο κατόπι των πρωτοπόρων της Ανατολής, Μπόστον Σέλτικς (44-17).

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Χόλιντεϊ, με τον Αμερικανό γκαρντ να ολοκληρώνει το ματς με 33 πόντους και πέντε ασίστ, ενώ ήταν εκείνος που έβγαλε καθοριστική άμυνα πάνω στον Μπούκερ 11 δευτερόλετπα πριν το φινάλε και με το σκορ στο 102-100!

Από κοντά ακολούθησαν οι Λόπεζ (22π., 11ρ.) και Μίντλετον (11π., 10ρ.), ενώ για τους Σανς, που περιμένουν καρτερικά το ντεμπούτο του Κέβιν Ντουράντ, ξεχώρισαν οι Μπούκερ (24π., 8ασ.) και Έιτον (22π., 11ρ.).

Το ματς:

Ισορροπημένο το ματς στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι στο σκορ (21-20). Ένα ξέσπασμα των Κρις Μίντλετον και Μπόμπι Πόρτις στο τελευταίο τρίλεπτο της πρώτης περιόδου, έφεραν τους Μπακς στο +7 για το 33-26 του δωδεκαλέπτου.

Το τρίποντο του Άλεν στις αρχές της δεύτερης περιόδου έφερε τα «ελάφια» για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ σε διψήφια τιμή (39-28). Στη συνέχεια όμως, οι Σανς, χτύπησαν στο «ζωγραφιστό» με τον Έιτον και εκμεταλλευόμενοι την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη ρακέτα έφεραν το ματς στα ίσα (46-46). Οι Μπακς έβγαλαν αντίδραση, και με επτά συνεχόμενους πόντους του Μπρουκ Λόπεζ έκλεισαν το ημίχρονο στο +7 και το 53-46.

Με τον Τζρου Χόλιντεϊ να παίρνει το «όπλο» του στο τρίτο δωδεκάλεπτο, οι Μπακς διατηρούσαν το πάνω χέρι στο ματς μέχρι και τα μέσα της τρίτης περιόδου (71-61), προτού, οι «ήλιοι», με τον Ντέβιν Μπούκερ σε πρώτο πλάνο, να ροκανίσουν τη διαφορά στο τελευταίο τετράλεπτο και να μειώσουν στο 75-74 της περιόδου.

Οι Σανς μπήκαν πολύ δυνατά στο τέταρτο δωδεκάλεπτο και με το δίδυμο των Μπούκερ-Έιτον ξέφυγαν με +7 (94-87), πέντε λεπτά πριν το φινάλε. Ωστόσο, οι Μπακς ανέτρεψαν την κατάσταση, πέρασαν μπροστά με καλάθι του Λόπεζ (102-100), 33 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε.

Στην επόμενη φάση, ο Χόλιντεϊ έβγαλε την άμυνα του αγώνα πάνω στον Μπούκερ, με το τελικό 104-101 να διαμορφώνεται από την γραμμή των βολών.

Τα δωδεκάλεπτα: 33-26, 53-46, 75-74, 104-101.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ