Τουλάχιστον μια εβδομάδα ακόμη εκτός ο Στεφ Κάρι

Δημοσιεύθηκε 23.2.2023
Τουλάχιστον μια εβδομάδα ακόμη εκτός ο Στεφ Κάρι
Ο Στεφ Κάρι θα απουσιάσει για τουλάχιστον ακόμη μια εβδομάδα από τις υποχρεώσεις των Γουόριορς.

Για τουλάχιστον μια ακόμη εβδομάδα θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις των Γουόριορς ο Στεφ Κάρι. Ο ηγέτης των πρωταθλητών ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο αριστερό πόδι και παρότι η κατάστασή του έχει παρουσιάσει πρόοδο, θα αργήσει λίγο ακόμη η επάνοδός του στα παρκέ.

Ήδη έχει αρχίσει ατομικές προπονήσεις και θα επανεξεταστεί την επόμενη εβδομάδα για να διαπιστωθεί πότε ακριβώς θα μπορεί να επιστρέψει στη δράση.

Με 24 παιχνίδια να απομένουν στην regular season, οι Γουόριορς είναι στο 29-29. Ο Κάρι έχει χάσει ήδη 20 παιχνίδια στην regular season λόγω τραυματισμών, ενώ στα 38 που έχει αγωνιστεί μετρά 29,4 πόντους, 6,4 ασίστ και 6,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ