Ανατροπή των Κινγκς από το -20 μέσα στο Ορλάντο με buzzer beater από το κέντρο στην παράταση!

Δημοσιεύθηκε 6.11.2022
Ανατροπή των Κινγκς από το -20 μέσα στο Ορλάντο με buzzer beater από το κέντρο στην παράταση!
Σε ένα αδιανόητα οριακό ματς, οι Κινγκς γύρισαν από το -20 μέσα στο Ορλάντο (123-126), με τον Φοξ να πετυχαίνει τρίποντο σε «νεκρό» χρόνο από το κέντρο του γηπέδου στην παράταση!

Τι ματσάρα είδαμε στο Ορλάντο! Σε απίστευτο, αδιανόητο και μοναδικό παιχνίδι, οι Σακραμέντο Κινγκς πέραν σπουδαίο «διπλό» (123-126) μέσα στο... σπίτι των Μάτζικ και ενώ βρέθηκαν να χάνουν ακόμα και με 20 πόντους στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου!

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το φινάλε ήταν απλά έπος. Οι γηπεδούχοι έκλεψαν και ισοφάρισαν τέσσερα δευτερόλεπτα πριν από το τέλος της παράτασης, ο Ντε'Άαρον Φοξ πήρε τη μπάλα από την επαναφορά και χωρίς time out, έβαλε buzzer beater τρίποντο από το κέντρο!

Πρώτος σκόρερ για τους μεγάλους νικητές ήταν φυσικά ο Ντε'Άαρον Φοξ με 37 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Εξαιρετικός επιθετικά ήταν επίσης ο Ντομάντας Σαμπόνις με 25 πόντους, ενώ οι Τρέι Λάιλς και Μάλικ Μονκ πέτυχαν αμφότεροι από 15.

Από την πλευρά των γηπεδούχων ο Πάολο Μπανκέρο ήταν συγκλονιστικός με 33 πόντους συνολικά 16 ριμπάουντ. Τεράστια προσπάθεια έκαναν επίσης οι Φραντς Βάγκνερ και Μπολ Μπολ, με 31 και 23 πόντους αντίστοιχα.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ